Master Data Officer

Als Master Data Officer ben jij de spilfiguur tussen IT en business op vlak van ERP en sales. Je beheert voornamelijk de tool ‘E-con’ die de verkopers van onze klant begeleidt en ondersteunt in de configuratie van de verschillende producten. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze tool met behulp van de artikelmasterdata op te zetten, te onderhouden en verder uit te bouwen. De opzet gebeurt met een gespecialiseerde externe partner. Je verdiept je in de ERP-software van onze klant (MS Dynamics NAV) en bent verantwoordelijk voor de koppeling tussen MS Dynamics NAV en E-con. Je dompelt je onder in de activiteit van ons klant zodat je feeling krijgt met de verschillende producten en de business flow. Die kennis zorgt ervoor dat je gaandeweg groeit tot power user die zelf aan de slag gaat met de configuratie en scripting van de software en diverse processen. Je zal dan ook instaan voor rapportering, onderhoud en het voeden van de systemen met de juiste productinfo.

Continue Reading

Sales Specialist Digital Marketing

Als Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand met betrekking tot Digital Marketing . Door je kennisdeling en visie op gebied van digitale marketing zorg je ervoor dat je top-of mind bent bij potentiële klanten. Je voert actieve prospectie, weet het vertrouwen van de zaakvoerders te winnen door hen op business-niveau aan te spreken en zorgt voor de verdere uitbouw van je bestaande relaties. Je maakt je afspraken en handelt het gehele sales-proces af van A tot Z waarbij je bij potentiële klanten een analyse maakt die hun behoeften duidelijk in kaart brengt. Op basis hiervan werk je een optimalisatieplan uit waarin verbeteringsmogelijkheden op vlak van kwaliteit, service en kostenreductie naar voor komen. Dit plan dient als basis voor een heldere offerte die de klant helemaal overtuigt. Na de verkoop zorg je voor een vlotte implementatie bij de klant alsook voor de eerste nazorg. Je rapporteert aan de Sales Manager Business Solutions.

Continue Reading

User Adoption Specialist

Als User Adoption Specialist ben je verantwoordelijk voor het concretiseren van verandertrajecten met de focus op digitale toepassingen met als kern de MS O365 toepassingen. Op basis van een analyse samen met de stakeholders bepaal je de scope en stel je prioriteiten. Je adviseert bepaalde applicaties en begeleidt de klant bij de uitrol en de van bepaalde applicaties.
Je tekent het implementatieplan zo uit dat de toepassingen in het dagelijks gebruik van iedereen opgenomen wordt. Tijdens deze implementatie ben je trekker in de opmaak van het communicatieplan, begeleid je de keyusers en verzorg je sommige trainingen.
Doorheen het hele proces enthousiasmeer je alle stakeholders. Je meet het gebruik van de toepassingen en verankert het gebruik ervan. Vanuit je helicopterview en adhv de rapportage bespreek je de vooruitgang met de klant.
Je werkt nauw samen met de Project Manager, de Account Manager en de Technical Director.

Continue Reading

Microsoft Solution Architect

Als Microsoft Solution Architect ben je SPOC naar onze business-klanten toe. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de presales. Anderzijds verleen je als specialist ter zake ondersteuning naar Accountmanagers bij Microsoft-opportuniteiten. Je vertrekt vanuit een analyse waarbij je de behoeften van de potentiële klant duidelijk in kaart brengt. Vervolgens werk je verbeteringsmogelijkheden uit op het vlak van kwaliteit, service en kostenreductie. Met dit als basis voor je offerte weet je de klant helemaal te overtuigen. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Continue Reading