Expertise: Infrastructuur Technisch

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

IT Medewerker

Als IT Medewerker draai je mee op de interne IT afdeling van ons klant in Noord-Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de systemen. Hiernaast neem je ook de 2nd en 3th line support voor jouw rekening.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Business Professional

Interne Systeembeheerder

Als interne systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en onderhoud van de ICT infrastructuur voor alle vestigingen van VanRoey.be.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

System Engineer

Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze B2B klanten.

Meeting | VanRoey.be

Remote Security Engineer

Als Remote Security Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de security issues voor jouw rekening. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het remote onderhoud en de herstelling van security componenten bij onze business klanten.

Koen en Steven in het VanRoey Experience Center

Service Desk Engineer

Als Service Desk Engineer stel je de gepaste oplossing voor m.b.t. het onderhoud en herstellingen van PC’s, smartphones en andere randapparatuur.

IT Support Lead – 3rd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout kijken wij uit naar IT Support Lead die de verantwoordelijkheid neemt over de derdelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Support Engineer – 2nd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout, zijn wij op zoek naar een Support Engineer die verantwoordelijk is voor de tweedelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Molenbergnatie Medewerker ICT | VanRoey.be

Presales Storage

Als Presales Storage is jouw takenpakket gevarieerd én tweezijdig. Langs de ene kant ben je Single Point Of Contact naar onze klanten toe en verantwoordelijk voor de presales. Langs de andere kant verzorg je mee de IT infrastructuur bij onze klanten. Je installeert en configureert alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Storage Specialist

Als Storage Specialist installeer en configureer je alle storage, virtualisatie en backup infrastructuur van VanRoey.be en zijn klanten.

Senior Infrastructure Specialist

Als Senior Infrastructure Specialist ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij onze klanten. Je komt in aanraking met verschillende technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage, Cloud en Security.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Business Professional

Support Engineer

Als Support Engineer opereer je vanuit de Support-afdeling in Turnhout en neem jij de 2nd line support voor jouw rekening. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor het remote onderhoud en de herstelling van netwerken bij onze business klanten.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Security Specialist

Als Security Specialist installeer en configureer je securitycomponenten binnen VanRoey.be en haar klanten. Zo zal je o.a. instaan voor projecten met betrekking tot het firewall datacenter, anti-spam en mail security. Sandboxing, NAC en reverse proxy zijn oplossingen waarmee je frequent in aanraking zal komen.

Junior Field Engineer

Als Junior Field engineer ben je verantwoordelijk voor de volledige installatie en configuratie van innovatieve CTOUCH-screens. Je configueert de schermen in de huidige ICT infrastructuur en geeft onze klanten nadien een korte demo.
Om tot een succesvol project te komen maak je gebruik van je technische vaardigheden en zorg je voor een vlotte communicatie tussen VanRoey, jouw klant en CTouch.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Support Engineer

Als Support Engineer zet jij je in voor de second line support van jouw collega’s. Vervolgens zorg jij voor de goede opstart van nieuwe collega’s door het klaarmaken van hun werkpost, hun computer en gsm. Je voorziet de volledige packaging en beheert de software pakketten. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de hardware-stock.

Kaj en Elien op het Vision Event 2018 LifeAtVanRoey

Service Manager

Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de contracten van de toegewezen klanten. Je hebt een helicopterview over de omgeving, onderhoudt de Service Level Agreements en communiceert hierover met de klanten en de operationele afdelingen.

Matthias Sanne | VanRoey.be

ICT Specialist te Mechelen

Als ICT Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s in verband met software en hardware problemen. Naast gebruikersondersteuning, ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van servers en cloud-pakketten.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Koen en Steven in het VanRoey Experience Center

Junior Printing Specialist

Als Junior Printing Specialist ben jij verantwoordelijk voor onze klanten van Managed Printservices waar wij het volledige printpark beheren en monitoren. Jij verzorgt de installatie en configuratie van allerhande HP printing devices en zorgt voor een correcte aansluiting op het netwerk. Hiernaast neem je security maatregelen om malware op de apparaten te voorkomen.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Senior Network Engineer

Als Senior Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van netwerken. Hiervoor werk je zowel op projecten als op preventief onderhoud en herstellingen van bedrijfsoplossingen bij onze klanten.

IOT Lab | VanRoey.be

System Engineer Unified Communications

Als System Engineer UC ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor onze technische oplossingen op vlak van Unified Communications. Je hebt al relevante ervaring met het beheer en de implementatie van Lync/Skype for Business, Polycom en AudioCodes of gelijkaardige oplossingen.

VanRoey sfeerbeeld LifeAtVanRoey

Network Engineer

Als Network Engineer ben je verantwoordelijke voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van het netwerk van onze klanten. Hiervoor ga je zowel proactief als reactief tewerk en lever je vlekkeloos nieuwe installaties en migraties op. Je werkt zowel op projecten rond switching als onze wireless oplossingen.

Microsoft Solution Architect

Als Microsoft Solution Architect ben je Single Point Of Contact naar onze business-klanten toe. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de presales. Anderzijds verleen je als specialist ter zake ondersteuning naar Accountmanagers bij Microsoft-opportuniteiten. Je vertrekt vanuit een analyse waarbij je de behoeften van de potentiële klant duidelijk in kaart brengt. Vervolgens werk je verbeteringsmogelijkheden uit op het vlak van kwaliteit, service en kostenreductie. Met dit als basis voor je offerte weet je de klant helemaal te overtuigen. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Enkele VanRoey.be Support collegas LifeAtVanRoey

Allround ICT Engineer

Als Allround ICT Engineer werk je fysiek bij onze klant in Turnhout. Je bent verantwoordelijk voor de IT support van je collega’s, het installeren en configureren van alle hardware in de netwerkomgeving en het beheren van de systemen en de dagelijkse bedrijfstoepassingen. Hiernaast werk je project zelfstandig uit van A tot Z en rapporteer je aan de IT teamleader.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Junior Security Engineer

Als Junior Security Engineer verzorg je mee de security-infrastructuur bij onze klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, het onderhoud en de veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Allround System Engineer (met ervaring Skype for Business)

Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder. Met behulp van jouw Microsoft & Skype 4 Business expertise ondersteun je onze klanten.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

ERP Applicatiebeheerder

Als ERP Applicatiebeheerder word je vast ingeschakeld bij onze klant en ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de applicaties binnen de organisatie met het accent op Microsoft Dynamics NAV en E-con.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

IT Consultant

Als IT Consultant ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security.

Nicolas Mertens | VanRoey.be

System Engineer – Staffing

Als System Engineer word je ingeschakeld bij onze klanten om hen te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Je draait mee in het serverteam van onze klant als 3rd line engineer. Je lost mee technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

Microsoft Infrastructure Specialist

Als Microsoft Infrastructure Specialist ondersteun jij de klant op vlak van Microsoft oplossingen en Cloud Services zoals Azure en Microsoft 365. Zowel de dagdagelijkse opvolging, onderhoud en veranderings- en vernieuwingsprojecten vallen hieronder.