Expertise: Software Technisch

E-Commerce Specialist

Als E-Commerce Specialist ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Magento en/of WooCommerce E-Commerce Projecten bij onze klanten.

Collega's aan het werk | Opleiding Power BI Expert

PHP Developer

Als PHP Developer werk je aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code.

Yoni, Els en Lien zijn 3 vrouwelijke security engineers bij VanRoey.be

Dynamics 365 Software Specialist

Als Software Specialist sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Jouw focus binnen het Dynamics 365 portfolio is Business Central.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Office 365 Software Specialist

Als Office 365 Software Specialist word je nauw betrokken bij onze projecten en sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Office 365.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Grafisch Designer

Als gepassioneerd en veelzijdig Grafische Designer zet je jouw tanden in de meest uiteenlopende online projecten en werkt deze visueel en inhoudelijk creatief uit.

Microsoft Teams | VanRoey.be

Magento Developer

Als Magento Developer ben je onderdeel van ons development team en werk je dagelijks aan uitdagende e-commerce projecten voor verschillende klanten. Op basis van het functioneel en technisch ontwerp, schrijf je dagelijks consistente en herbruikbare code. Hierbij werk je met Magento (2), PHP(7) en MySQL.

Sneakpeek Next Gen | VanRoey.be

Next Gen

Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

Technical Consultant .NET

Als Technisch Consultant .NET sta je in voor het technische luik bij de implementatie en ontwikkeling van onze toepassingen.

Enkele VanRoey.be Support collegas LifeAtVanRoey

Allround ICT Engineer

Als Allround ICT Engineer werk je fysiek bij onze klant in Turnhout. Je bent verantwoordelijk voor de IT support van je collega’s, het installeren en configureren van alle hardware in de netwerkomgeving en het beheren van de systemen en de dagelijkse bedrijfstoepassingen. Hiernaast werk je project zelfstandig uit van A tot Z en rapporteer je aan de IT teamleader.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

ERP Applicatiebeheerder

Als ERP Applicatiebeheerder word je vast ingeschakeld bij onze klant en ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van de applicaties binnen de organisatie met het accent op Microsoft Dynamics NAV en E-con.

Ontwikkelaar development laptop-LifeAtVanRoey

PHP Developer

Als PHP Developer is het jouw verantwoordelijkheid om de ontwikkeling van de projecten in goede banen te leiden. Je krijgt je opdrachten door van de Business Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft aan jou zodat je hiermee aan de slag kan. Jouw taak begint als je een briefing hebt gekregen van de Functional Consultant. Je leeft je helemaal in de processen van de klant in. Op basis daarvan programmeer je de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget.

Bram helpt Kaj en Jessie voor CTOUCH scherm Lifeatvanroey

Technical Consultant Microsoft Dynamics 365

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor onze klanten. De Functional Consultant brieft je over de noden van de klant en op basis daarvan programmeer jij de gevraagde elementen.