Technical Consultant Dynamics 365 Business Central/NAV

Als Technical Consultant sta je in voor het technische luik bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Functional Consultant die door de analyse bij de klant de behoeften in kaart brengt en hierbij terugkoppeling geeft door de werking van Microsoft Dynamics 365 Business Central te schetsen.

Continue Reading

Allround ICT Engineer

Als Allround ICT Engineer werk je fysiek bij onze klant in Turnhout. Je bent verantwoordelijk voor de IT support van je collega’s, het installeren en configureren van alle hardware in de netwerkomgeving en het beheren van de systemen en de dagelijkse bedrijfstoepassingen. Hiernaast werk je project zelfstandig uit van A tot Z en rapporteer je aan de IT teamleader.

Continue Reading

Full Stack Web Developer M/V

Als Full Stack Web Developer ben je verantwoordelijk voor zowel de front-end als back-end development van de bestaande en nieuwe software. Samen met een Functional Consultant behartig je tal van diverse projecten en programmeer jij de gevraagde elementen binnen het gesteld kader van tijd en budget. Naast het opleveren van projecten, voer je ook optimalisaties door aan de bestaande systemen, sta je collega’s en klanten bij m.b.t. vragen en nazorg.

Continue Reading