Logo Fortinet

Fortinet levert wereldwijd netwerk security oplossingen en is uitgegroeid tot marktleider in Unified Threat Management (UTM). De unieke combinatie van effectiviteit, performantie en kostenreductie maakt van Fortinet het meest verkochte cybersecurity merk in de Belux. Het ecosysteem van Fortinet biedt u talloze oplossingen om uw bedrijfsnetwerk maximaal te beveiligen. Opdat controle van het dataverkeer niet ten koste gaat van performantie zet het bedrijf hierbij sterk in op next-generation firewalls. Deze innovatieve en award winnende firewalls (FortiGate) zijn de meeste krachtige en veilige op de markt.

Fortinet Platinum Partner
Partner of Excellence
EMEA Growth Partner of the year

Als resultaat van de jarenlange focus op security, de bewezen expertise in Fortinet en het aanbieden van excellente service ontving VanRoey.be naast het Partner of Excellence ook het Platinum Partner label. Dit maakt van VanRoey.be de hoogst gecertifieerde Fortinet partner in de Belux. Nergens vindt u meer expertise. Door continue opleiding en bijscholing verplichten we onze Security Engineers de lat voor zichzelf steeds hoger te leggen. Het resultaat hiervan is een maximale Fortinet Network Security Expert 8 (NSE8) certificering. Dit aangevuld met meer dan 1000 uitgevoerde installaties maakt van VanRoey.be een solide partner voor de beveiliging van uw ICT-infrastructuur.

VanRoey.be Security Lab

Wil u net zoals Fortinet en VanRoey.be hackers op een veilige afstand houden? Dan is investeren in cybersecurity een must. Om de vele mogelijkheden te bespreken, nodigt VanRoey.be u graag uit in haar Security Lab. In deze virtuele omgeving kunnen u en uw team live ervaren hoe de oplossingen van Fortinet adequaat reageren op cyberaanvallen. Samen met een Security Architect bepalen we de noden en behoefte voor uw specifieke omgeving.

Ontdek het Security Lab
VanRoey.be | Fotrifabric

Daily Health Check!

We hadden reeds een 24/4 (4u of 1u) SLA, maar met deze dienst zullen onze gecertificeerde experts dagelijks inloggen op uw portals van de door ons ondersteunde security oplossingen. Ze kijken na of alles nog probleemloos werkt en/of er bepaalde zaken dienen aangepast te worden. U ontvangt een dagelijkse rapportage en geniet een extra veilige omgeving!

Fortinet Security Fabric

De allergrootste troef van Fortinet is ongetwijfeld de Fortinet Security Fabric. Om een eenvoudigere implementatie en betere samenwerking te bekomen, geeft Fortinet andere technologiepartners de mogelijkheid om hun producten en oplossingen in dit open platform te integreren. Ondertussen nemen bijna alle grote hard- en softwarefabrikanten deel aan het programma. Eventuele gevaren worden op deze manier sneller ontdekt en voorkomen. Als beheerder beschikt u over één beveiligingsplatform waar alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk te beheren zijn.

Brede

Identificatie en bescherming van de totale digitale aanvalsoppervlakte

Geïntegreerde

Detectie van de meest geavanceerde bedreigingen

Automatische

Reactie op dreiging en continue vertrouwensbeoordeling

Maak een afspraak

Fortigate

Dankzij de next-generation firewalls is Fortinet uitgegroeid tot marktleider in netwerksecurity. Een klassieke firewall kijkt enkel op poortniveau om in te schatten of data toegelaten is of niet. Een FortiGate werkt gelaagd, waardoor inkomende verkeer uitgebreid geanalyseerd wordt voor het te blokkeren of toe te laten.

FortiSIEM

FortiSIEM brengt uw volledige bedrijfsnetwerk in kaart en rijkt u de juiste tools aan om dit actief te monitoren. Dankzij logbestanden en beschikbare analyses voorkomen we problemen vroegtijdig.

FortiCASB

Fortinet heeft met FortiCASB (Cloud Access Security Broker) haar Security Fabric uitgebreid met een oplossing die optimaal beveiliging en overzicht voor complete SaaS-omgevingen biedt. Implementatie op platformen zoals Office 365, Dropbox, SalesForce en Google Drive zijn allen mogelijk.

FortiAnalyzer

Logbestanden van FortiClient, FortiGate en FortiMail worden met FortiAnalyzer gecentraliseerd in één overzichtelijk dashboard. Het verzamelen van deze gegevens resulteert in meer dan 300 aanpasbare rapporten voor een optimale werking en beveiliging van uw netwerk.

FortiMail

Gemiddeld 75% van al het e-mailverkeer is spam. Om schadelijke content te blokkeren en gebruikers een overvloed aan onnodige mails te besparen, is een antispamfilter onontbeerlijk. FortiMail is door zijn samenhang met het ganse ecosysteem, de ideale oplossing.

FortiSandbox

FortiSandbox is het hart van Fortinet’s Advanced Threat Protection (ATP) oplossing. Verdachte documenten of e-mails worden tegengehouden tot na analyse blijkt dat de inhoud onschadelijk is.

FortiTelemetry

Zonder Network Access Control (NAC) heeft u als beheerder geen controle op de met kabel geconnecteerde toestellen. Met FortiTelemetry kan u, ongeacht het merk van switchen, in combinatie met een FortiGate een bedrijfspolicy uitrollen.

FortiClient EMS

Met FortiClient Enterprise Management Server (EMS) beschikt u over één console om al uw clients, ongeacht het besturingssysteem of ongeacht hun locatie, te gaan managen. Dankzij de koppeling met uw Active Directory rolt u endpoint security uit als kinderspel.

FortiAuthenticator

Hoe sterk uw wachtwoorden ook zijn, de enige manier om misbruik van uw logingegevens te voorkomen is door middel van multifactor authentication. FortiAuthenticator gecombineerd met een FortiToken zorgt voor een ijzersterke bescherming van uw bedrijfsdata.

U wenst meer info over Fortinet?

Vul onderstaand formulier in en onze specialisten zullen u contacteren om samen een gesprek in te plannen.

Wat is FortiCASB?

FortiCASB beschermt bedrijfsgegevens die opgeslagen zijn in de cloud. Zowel gebruikers binnen als buiten het bedrijfsnetwerk genieten bescherming wanneer ze werken in populaire SaaS-applicaties (Software-as-a-Service) zoals Microsoft Office 365, Salesforce, Google docs en Dropbox.

Beheer invoeren

Beperk toegang tot bedrijfsdata, van gebruiker tot gebruiker

Monitoring

Wie van uw gebruikers doet wat, wanneer, met welke data?

Beveiliging

Bedrijfsdata wordt beschermd tegen cyberbedreigingen zoals virussen binnen Office 365

Naleving controleren

Met diverse compliance- en audit-tools verwittigen wanneer of gebruikers policies schenden.

FortiCasb Logo vector

“Veel bedrijven zijn bezig met het inrichten van een flexibele en schaalbare ICT-infrastructuur met behulp van de cloud. Deze omgevingen vragen om krachtige en consistente beveiliging. Fortinet heeft met FortiCASB (Cloud Access Security Broker) haar Security Fabric uitgebreid met een oplossing die optimale beveiliging en overzicht voor complete SaaS-omgevingen biedt.”

Roel Van LooyTechnical Business Manager Security

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar