Functioneel Consultant CRM M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Functioneel Consultant CRM” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Functioneel Consultant CRM ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten van onze afdeling. Dit gaat over interne projecten zowel als projecten bij klanten.

Je krijgt je leads via een team van accountmanagers. Ze betrekken je sterk in het pre-sales-traject en samen met de accountmanager weet je de behoeften van de klant goed af te lijnen. Vervolgens giet je alles in een projectscope (ook qua timing en budget) die je weet te vertalen in onze oplossingen. Als je een “go” hebt voor het project, maak je de opdeling naar configuratie en programmatie. De configuratie en inrichten van het dossier neem je zelf op. De requirements voor codering communiceer je met de nodige structuur naar de technische consultants. Na de officiële kick-off van het project leg je het accent op de uitvoering en geef je regelmatig feedback over de stand van zaken naar de klant. Je zorgt ervoor dat alles naadloos in elkaar overvloeit. In geval van afwijking van de scope, stuur je onmiddellijk bij en overleg je met de klant.

Je zet je in om nodige certificaten te halen en recent te houden zodat je skills ook geformaliseerd zijn.

Doorheen het hele traject communiceer je rechtstreeks met je (technische) collega’s alsook met je verantwoordelijke en de klant. Je staat in voor een correcte tussentijdse facturatie. Naar het einde van het project toe verschuift jouw focus naar de oplevering en implementatie. Na het afsluiten van het project zorg je voor een interne evaluatie en lever je de nodige slotrapporten met daarin eventuele vervolgopdrachten af.

Je profiel

Je hebt minstens een Bachelor opleiding genoten bij voorkeur richting toegepaste informatica en kan reeds terugblikken op een eerste ervaring in ICT en/of projectmanagement. Je hebt bij voorkeur een goede kennis van MS Dynamics CRM en MS Dynamics NAV, tevens een inzicht in ICT oplossingen en bedrijfsprocessen.

Je hebt een sterke externe focus en bent in staat, ook in stresserende situaties, knopen door te hakken. Je toont daadkracht en gedrevenheid en hebt oog voor voortgangsbewaking. Je weet je resultaatgerichtheid en kostenbewustzijn te combineren met een behoorlijke dosis mensgericht werken.

Je beschikt over een sterke helicopterview, hebt de nodige commerciële flair bent een goed onderhandelaar alsook een problem solver.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!