Functioneel Consultant SharePoint M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Functioneel Consultant SharePoint” om ons VanRoey-team te versterken. Plaats tewerkstelling Turnhout. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als functioneel Consultant SharePoint ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten van onze afdeling. Dit voor zowel interne projecten als projecten bij klanten. Je krijgt je leads via een team van accountmanagers. Ze betrekken je sterk in het pre-sales-traject waarin je de businessnoden van de klant analyseert, begrijpt en documenteert. Je geeft hen advies om de huidige processen te verbeteren en houdt hierbij rekening met de vereisten en de feedback van zowel de klant als hun eindgebruikers. Voor het documenteren van de bedrijfsprocessen werk je met process flows.

Als je een “go” hebt voor het project, werk je gedetailleerde functionele specificaties uit voor de technische collega’s.

Na de officiële kick-off van het project neemt de projectmanager het van je over. Wel participeer je in het testen van de oplossingen die door jou opgesteld werden en voer je acceptatietesten uit met eindgebruikers om ervoor te zorgen dat de geleverde oplossing in lijn ligt met de doorgegeven specificaties. Ook neem je nog deel aan support interventies tijdens de go-live periode van het project en documenteer je alle oplossingen.

Gedurende het ganse traject werk je nauw samen met accountmanagers, projectmanagers en technische collega’s.

Je profiel

Je hebt minstens een bachelor opleiding genoten bij voorkeur richting toegepaste informatica en kan reeds terugblikken op minimum 2 jaar ervaring als functioneel consultant in een commerciële B2B omgeving. Je hebt een zeer goede kennis van SharePoint en een goed inzicht in ICT oplossingen en bedrijfsprocessen. Je hebt een sterke externe focus en bent in staat, ook in stresserende situaties, knopen door te hakken. Je toont daadkracht en gedrevenheid en hebt oog voor groei. Je weet resultaatgerichtheid en kostenbewustzijn te combineren en kan mensgericht werken. Je beschikt over een sterke helicopterview, hebt de nodige commerciële flair en bent een goed onderhandelaar alsook een echte problem solver.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een vaste boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt. Na een degelijke opleiding is het mogelijk om een aantal dagen per week vanuit een andere vestiging te werken.

Solliciteer Nu!