Al sinds 1999 is ‘Certified Wireless Network Professional (CWNP)’ de standaard binnen de ICT markt voor onafhankelijke technische certificatie en training wat betreft draadloze netwerken.

Onze specialisten leggen de lat graag hoog voor zichzelf en werken en studeren hard om deze certificaten te behalen. Zo kunnen ze immers het optimale en best beveiligde draadloze netwerk uitrollen dat aan alle hedendaagse eisen voldoet. U als klant van VanRoey.be kunt u deze inspanning bekijken als een zeer moeilijk te behalen en neutraal kwaliteitslabel.

Het kwaliteitslabel bestaat uit 5 examens, waarna een ‘master examen’ dient te worden afgenomen. Wereldwijd zijn er amper 280 mensen die in het master examen geslaagd zijn, hieronder behoren -voorlopig- slechts 2 Belgen…

Met veel trots mogen we alvast aankondigen dat onze Sr Network Engineer, Hans Van Ballaer, reeds 4 van de 5 certificaten op zak heeft. We hopen binnenkort te kunnen verkondigen dat we ook de eer hebben een maximaal CWPN gecertificeerde collega te mogen hebben.

Veel succes Hans!