[ujicountdown id=”Windows 2003 EndOfService Program” expire=”2015/07/14 00:00″]

Op 14 juli 2015 stopt de ondersteuning van Windows Server 2003.

Niets doen is geen optie. Want wat betekent dit voor uw onderneming? Na deze datum zal Microsoft geen updates meer doorvoeren. Om u een idee te geven, in 2013 werden niet minder dan 37 kritische updates doorgevoerd aan het programma. Niet meer na 15 juli dus. Concreet betekent dit dat je als onderneming blootgesteld wordt aan beveiligingsbedreigingen en dat je niet meer voldoet aan belangrijke comformiteitsvereisten. Verandert een belangrijke wetgeving, dan ben je als onderneming niet meer in orde. En u dreigt klanten te verliezen. Omdat betalingssystemen als Visa moderne eisen stellen bijvoorbeeld.

Begin dus vandaag nog uw plan op te bouwen om af te stappen van Windows Server 2003. U heeft heel wat mogelijkheden en onze experts helpen u graag bij de transformatie van uw datacenter naar het tijdperk van Cloud Operating Systems.

De voordelen van de overstap zijn trouwens groot, want het technologielandschap is revolutionair veranderd sinds Windows Server 2003. De kans dat u door de overstap kan besparen op onderhoud en dat u het aantal servers kan laten dalen, is reëel. Het gebruik wordt ook stukken eenvoudiger en hierdoor ook weer goedkoper!

Contacteer vandaag nog onze experts.

De overstap vraagt een goede voorbereiding.

Leave a Reply