HP Elite Slice
modulair meesterwerk

Form meets function

De tijd van de grote lawaaierige desktops is voorbij.

Vandaag is de PC meer dan ooit een deel van ons leven. Velen onder ons omringen zich graag met mooie producten van hoge kwaliteit. De PC is geworden tot een verlengde van onszelf, een modeaccessoire, net als de smartphone.

Alle troeven

Wie al lang zocht naar een compacte en mooie, doch krachtige desktop PC voor op het kantoor zal aangenaam verrast zijn. HP heeft het begrepen. Mensen willen iets moois op hun bureau, ze willen iets krachtig doch zuinig en zo weinig mogelijk kabels die al dat moois verpesten.

Innovatief

“De HP Elite Slice is innovatief”. Meestal zijn dat holle marketingpraatjes, maar in dit geval gaan we toch even verduidelijken. Naast looks en stevige performantie in een compacte behuizing zijn er nog enkele factoren die dit toestel differentiëren van de concurrentie:

Modulair

Het toestel is stapelbaar met apart verkrijgbare expansiemodules: B&O 360° speakers met ruisonderdrukking, een optisch station en/of een VESA Mount. Gedaan met compromissen dus; One size doesn’t fit all.

Bestel

Optionele extra’s

Ontgrendel snel en eenvoudig met de ingebouwde vingerafdruklezer, maak er een draadloos laadstation van voor uw smartphone of plaats touch-buttons op het deksel om conferentiegesprekken te voeren in de vergaderzaal. Configureer de HP Elite Slice naar welk scenario u het best past.

Bestel

All-in-one kabel

Het is mogelijk om stroomvoorziening, beeld, audio én data via één USB-C kabeltje via het HP Elite S240uj scherm te voorzien. Combineer dit met ingebouwde wifi (AC) en bluetooth en het wordt mogelijk om een clean-desk policy te behouden met slechts één zichtbare kabel.

Bestel

Tal van aansluitingen

Het is en blijft een werkpaard(je). Er is dan ook niet bespaard op het aantal poorten. Dit maakt dat de HP Elite Slice zich makkelijk thuis voelt in de meest veelzijdige kantooromgevingen.

VanRoey.be | HP Partner First Platinum

Stel hieronder uw vragen over de HP Elite Slice of vraag offerte voor een specifieke configuratie.

Onze specialisten dienen u zo snel mogelijk van antwoord.


Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar