https://www.youtube.com/watch?v=1MoSWkKZVWg

HPE Aruba networks

Aruba Networks is marktleider in de ontwikkeling van bedrade en draadloze netwerkproducten. Als onderdeel van Hewlett Packard Enterprise (HPE) biedt Aruba u een ruim portfolio best-in-class netwerkoplossingen, geschikt voor ieder type gebruik. Om u te helpen bij uw digitale transformatie, wordt alles in kaart gebracht met een grondige site survey. Samen met Aruba transformeren wij u naar een nieuwe digitale werkomgeving: het veilig connecteren van mobiele toestellen en het faciliteren van Internet of Things toepassingen. De interactie met andere producten en oplossingen uit het HPE ecosysteem is een absolute troef.

HPE Gold partner

HPE Gold Partner

VanRoey.be is Gold Partner van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Zo bewijzen we onze kennis en ervaring op de specifieke technologiegebieden waarvoor HPE oplossingen kan bieden. Het is niet alleen een erkenning voor de jarenlange focus en samenwerking tussen HPE en VanRoey.be, maar toont vooral ook aan dat we ons elke dag opnieuw bijscholen.

HPE Aruba

Aruba Asset Tracking

De producten van Aruba Networks gaan verder dan het louter aanbieden van bedraad of draadloos internet. Zo is Aruba pionier in het aanbieden van producten en oplossingen voor Internet of Things toepassingen.

Een bekend voorbeeld zijn de oplossingen rond locatiebepaling: Aruba Asset Tracking. Door gebruik te maken van Aruba Beacons, Aruba Tags of Aruba Sensors kan u binnen uw draadloze netwerk de geografische locatie van deze apparaten gaan opsporen. De te bedenken toepassingen zijn eindeloos: rolstoelen in een ziekenhuis, heftrucks in een magazijn, winkelkarretjes in een supermarkt het bedienen van tafels… De technologie kan bovendien ook gebruikt worden om binnen een gebouw of domein navigatie aan te bieden.

Whitepaper

Aruba ClearPass Policy Management

Op basis van de identiteit van de gebruiker, krijgt een toestel al dan niet toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Ongeacht de locatie of het type apparaat dat de medewerker op dat moment gebruikt. Dat is eenvoudig uitgelegd wat Aruba ClearPass voor u kan betekenen.

Bring Your Own Device is een van de grootste uitdagingen voor organisaties en ondernemingen. Het toestaan lijkt onontbeerlijk, maar dit mag uiteraard niet ten koste van de beveiliging gaan. Met Aruba ClearPass beschikt u over een policy management systeem dat u toelaat per gebruiker, per apparaat en/of per applicatie richtlijnen te geven. Wilt u niet dat bezoekers op het netwerk voor gasten bepaalde content kunnen raadplegen? Dan kan u dit eenvoudig instellen via de console (Network Access Control Manager).

DatasheetBekijk webinar

Uiterst veilige toegangscontrole

Veilig & eenvoudig verbinden vanaf mobiele toestellen (BYOD)

Voorkom malware & ransomware op het netwerk

Privacygevoelige data blijft binnen het netwerk

Wilt u samen met onze netwerkspecialisten brainstormen over uw gewenste Internet of Things oplossing of uw transformatie naar een digitale werkomgeving? Aarzel dan niet om hen vandaag nog te contacteren:

Maak een afspraak

U wenst meer info over de oplossingen van HPE Aruba?

Vul onderstaand formulier in en onze specialisten zullen u contacteren om samen een gesprek in te plannen.

Gelieve onderstaande te vervolledigen. Wij zullen u de HPE Aruba Whitepapers Asset Tracking & ClearPass Policy Management onmiddellijk toezenden.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar