HR Business Partner IT M/V

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “HR Business Partner IT ” om ons VanRoey-team te versterken. Plaats tewerkstelling Turnhout. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als HR Business Partner IT heb je een gevarieerd takenpakket:

  • Je bent mede verantwoordelijk voor een deel van sourcing van onze IT Professionals. Dit in verschillende functies en technologieën, zowel voor interne tewerkstelling als op verplaatsing bij klanten. Je werkt hiervoor het hele rekruteringsproces van A tot Z af.
  • Gedurende de hele life cycle van de medewerker ben jij zijn vertrouwd aanspreekpunt: onthaal en rondleiding nieuwe medewerkers, dagelijkse opvolging mbt HR-issues, loopbaangesprekken, …..
  • In een latere fase adviseer je leidinggevenden mbt de coaching van de medewerkers zodat deze naar een hoger niveau groeien.
  • Je fungeert als aanspreekpunt voor onze externe partner waaronder het sociaal secretariaat en VDAB .
  • Je neemt (ad-hoc) HR projecten op.
  • Je verzorgt de HR administratie mbt het socio-juridische luik: opvolging educatief verlof, ouderschapsverlof etc.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de maandelijkse verloning van onze medewerkers: input aanwezigheden, bonusberekeningen,…

Naast deze taken krijg je de kans om onze HR afdeling – en beleid mee uit te bouwen. Je werkt nauw samen met onze HR Business Partners IT en rapporteert aan de HR manager.

Je profiel

Je werkt zelfstandig en bent assertief en commercieel ingesteld. Je staat positief in ’t leven en straalt goesting in de job uit. Je gaat proactief en gericht te werk. Door jouw doorzettingsvermogen en charme slaag je erin ook de knelpuntprofielen te vinden, aan te trekken en te binden. Je kijkt uit naar een afwisselende job met de nodige portie verantwoordelijkheid en omschrijft jezelf als iemand voor wie een begripvolle en luisterende houding natuurlijk aanvoelt. Je bent in het bezit van een bachelor diploma. Minimaal 3 jaar ervaring binnen HR, zeker in rekrutering, en affiniteit met IT zijn een must. Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om je op regelmatige basis te verplaatsen naar klanten en onze vestigingen in Geel, Mechelen en Antwerpen.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. We willen dat je je goed voelt in je job en stimuleren de gezondheid van geest en lichaam door beweging en voeding. Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en dit in een uitstekend presterende onderneming die gericht is op innovatie, kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de nieuwste snufjes te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Doorgroeimogelijkheden zijn bij ons geen loze woorden. Bij opstart krijg je een degelijke opleiding on the job.

Solliciteer Nu!