Hyperconverged met HPE Simplivity

Of hoe eenvoud siert in steeds complexere infrastructuren… 

All-in-one

HPE Gold Partner Solution Provider | VanRoey.beDivergeren om daarna weer te convergeren. Het is de succesformule bij uitstek in strategische denk-oefeningen en brainstorms. De wildste ideeën erbij halen en dan de nuttige zaken samenbrengen om er een efficiënt model van maken. Dat is ook de bedoeling van hyper-geconvergeerde IT infrastructuren, zoals HPE SimpliVity. Dit platform brengt de storage, netwerking en servers samen in één oplossing. Daardoor biedt het de voordelen van een cloud-platform op je lokale infrastructuur: sneller, efficiënter, flexibeler en op maat van je noden en je budget.

Inzicht door Artificiële Intelligentie

HPE SimpliVity is een uiterst intelligent hyper-geconvergeerd platform. Door het gebruik van AI geeft het je veel meer inzicht in de data. Deze vooruitstrevende manier van monitoring doopte HPE InfoSight. Dit versnelt en vereenvoudigt het beheer van Virtuele Machines, back-ups, restores en grote hoeveelheden data. Zo duurt een restore van een 1TB VM bijvoorbeeld slechts 60 seconden! Je krijgt o.a. inzicht in de belasting van je netwerk, capaciteit van je storage en trends in je data.

Van data center tot edge

HPE Simplivity | VanRoey.be

HPE SimpliVity is een efficiënte all-in-one oplossing voor je lokale data center of edge infrastructuur. Het is precies door de hoge graad van integratie prima geschikt als aanvulling van een cloud-oplossing in een hybride opstelling. Doordat steeds meer computing power en intelligentie naar de edge verschuift, wordt een hyper-geconvergeerde oplossing waardevoller. Gedistribueerde systemen met veel edge-sites kunnen pas optimaal werken als ze goed gemonitord en beheerd kunnen worden. Op dit vlak speelt HPE een grote troef uit met SimpliVity. HPE SimpliVity is dè referentie als het gaat over convergentie van je data center en de edge. Getuige hiervan, de erkenning als ‘Leader in the Magic Quadrant for Hyperconverged Infrastrucures’ door Gartner voor het derde jaar op rij.

“Gedistribueerde systemen met veel edge-sites kunnen pas optimaal werken als ze goed gemonitord en beheerd kunnen worden.”

Geschreven door:

Hans Versmissen
Copywriter

Een ervaren creatieve duizendpoot, dat is Hans. Zijn achtergrond als ingenieur en bedrijfsadviseur, zijn sterke troeven in zijn rol als Freelance Copywriter bij VanRoey.be.

Onze Oplossingen

ESG