Gisterenavond vonden in Brussel de eerste LinkedIn Belgium Talent Awards plaats. Inne Loos, Talent Manager bij VanRoey.be was finaliste in de categorie Top Social Recruiter. Ze moest nipt haar meerdere erkennen in Ine Maessen (Wabco). “Desondanks een zeer mooie erkenning voor het ganse HR team bij VanRoey.be” luidt het.

VanRoey.be | LinkedIn Logo

Net zoals bij vele bedrijven, verloopt ook bij VanRoey.be het eerste contact met toekomstige werknemers vaak via LinkedIn. Het social media platform van Microsoft is een interessant kanaal omdat het een ware talentenpool is waar je gericht op werkervaring kan zoeken en je persoonlijk contact kan leggen met interessante profielen. De expertise van Inne Loos hierin bleef ook bij LinkedIn niet onopgemerkt. Ze werd hiervoor beloond met een nominatie voor de LinkedIn Belgium Talent Awards.

Hoewel ze bijzonder fier is op haar nominatie, beschouwt ze haar finaleplaats voornamelijk als een beloning voor het ganse HR team bij VanRoey.be. “In een sterk groeiend bedrijf zoals VanRoey.be, is het actief op zoek gaan naar nieuw talent belangrijk om deze groei te kunnen ondersteunen. Zo werden de afgelopen drie jaar in de groep maar liefst 67 nieuwe medewerkers aangetrokken. Een indrukwekkend cijfer dat nogmaals de sterke groei benadrukt. Ik zie de trofee dan ook niet als een persoonlijke overwinning, maar als erkenning voor het ganse team. Ons geheim? We kijken niet alleen naar het CV en de technische skills, we screenen ook op de persoonlijkheid en leervermogen van de kandidaat.”

Ook vandaag telt VanRoey.be meer dan 30 openstaande vacatures. Om deze in te vullen rekent het bedrijf niet alleen op haar HR team. Karin Versmissen (HR Manager): “De kracht van een bedrijf wordt grotendeels bepaald door de medewerkers. Daarom vinden we het belangrijk dat werknemers zich goed voelen bij ons zodat ze hun talenten ten volle kunnen inzetten en samen met het bedrijf de volgende groeistap kunnen maken. Zo maken we samen de toekomst!”

VanRoey.be | LinkedIn Talent Award 2018
VanRoey.be | LinkedIn Talent Award 2018