Inside sales M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Inside Sales” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Inside Sales ben je de interne spilfiguur en de administratieve + commerciële rechterhand van de B2B Accountmanagers. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en de controle van commerciële documenten zoals offertes en bestelbonnen en neemt de verantwoordelijkheid in administratieve taken / projecten. Ook neem je zelf contact op met klanten ivm openstaande offertes, prospectie etc. In de job van Inside Sales ligt er een nadruk op het commerciële aspect. Je neemt initiatief en contacteert zelf klanten en prospecten voor opvolging van bestellingen, verlengingen licenties, promoties, acties etc.

Daarnaast ben je telefonisch het aanspreekpunt voor klanten wat concreet betekent dat je in staat voor het beantwoorden van telefonische oproepen van klanten voor informatie, allerlei vragen, bestellingen of klachten. Het is jouw eerste betrachting de klant zoveel mogelijk rechtstreeks aan de telefoon verder te helpen. Indien nodig kan je rekenen op ondersteuning van onze technische specialisten. In het kader van een kwaliteitsvolle opvolging sta je in voor de dispatching van alle vragen en/of klachten van klanten alsook de opvolging ervan. Teneinde het opvolgproces te optimaliseren registreer je alle inkomende oproepen in het systeem.

Je profiel

Administratieve én commerciële ervaring in een commerciële omgeving is een must. Een goede kennis van IT is een grote troef. Verder beschik je over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een professionele en mature manier te woord te staan. Je toont empathie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die computervaardig is en vlot overweg kan met Outlook, Excel en Word. Kennis van en ervaring met Navision is een grote plus. Op commercieel vlak wordt je getriggerd door commerciële targets en heb je geen schrik om de telefoon te nemen om uit te bellen. Klantgerichtheid, luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van het Engels.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!