Inside Sales B2B M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Inside Sales B2B” voor onze vestiging in Geel.

Taakomschrijving

Jouw job als Inside Sales bestaat uit twee delen. In de eerste plaats ben je de interne spilfiguur en administratief-commerciële rechterhand van de B2B Accountmanagers. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en de controle van commerciële documenten zoals offertes en bestelbonnen en neemt de verantwoordelijkheid in administratieve taken en projecten. In de job van Inside Sales ligt de nadruk op het commerciële aspect. Je neemt initiatief en contacteert zelf klanten en prospecten voor opvolging van bestellingen, verlengingen licenties, promoties, acties etc. Je bent telefonisch het aanspreekpunt voor klanten wat concreet betekent dat je instaat voor het beantwoorden van telefonische oproepen van klanten voor informatie, allerlei vragen, bestellingen of klachten. Het is jouw eerste betrachting de klant zoveel mogelijk rechtstreeks aan de telefoon verder te helpen. Teneinde het opvolgproces te optimaliseren registreer je alle inkomende oproepen in het systeem. Indien nodig kan je rekenen op ondersteuning van onze technische specialisten. In het kader van een kwaliteitsvolle opvolging sta in voor de dispatching van alle vragen en/of klachten van klanten alsook de opvolging ervan.
Daarnaast spring je ook af en toe in bij onze klanten in de Webstore. Bestellingen noteer je in ons Navision systeem.

Je profiel

Administratieve én commerciële ervaring in een commerciële omgeving is een must. Een goede kennis van IT is een grote troef. Verder beschik je over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een professionele en mature manier te woord te staan. Je toont empathie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die computervaardig is en vlot overweg kan met Outlook, Excel en Word. Kennis van en ervaring met Navision is een grote plus. Op commercieel vlak wordt je getriggerd door commerciële targets en heb je geen schrik om de telefoon te nemen om uit te bellen. Klantgerichtheid,  luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van het Engels.

We bieden je

Van Roey biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en dit in een uitstekend presterende onderneming gericht op innovatie, kwaliteit, klant- en medewerkerstevredenheid. Als werknemer heb je de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor het permanent upgraden van je eigen vakkennis. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen en extra bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!