Inside Sales M/V​

Van Roey – Your Prof IT is een jong dynamisch ICT bedrijf met een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen in Geel en Turnhout. Van Roey – Your Prof IT is gespecialiseerd in het aanbieden van infrastructuuroplossingen naar bedrijven en professionals toe en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group uitgegroeid tot één van de grotere informatica specialisten in België. Als stichtend lid van de Qcom organisatie behoren we samen tot de Belgische top 3.Bij Van Roey – Your Prof IT wordt werkelijk ruimte gemaakt voor persoonlijke ontwikkeling en staan naast de klanten ook de medewerkers centraal. We kwamen de voorbije jaren veelvuldig in de spotlight met klinkende awards zoals “Onderneming van het jaar”, “Trends Gazellen” en met de “Prijs ondernemen” van VOKA. In 2012 werden we genomineerd voor “Excellente Onderneming” door VOKA en POM. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede service wordt bij ons werkelijk hoog in ’t vaandel gedragen. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Inside Sales” om ons Van Roey-team te versterken.

Taakomschrijving

Als Inside Sales ben je de interne spilfiguur en de administratieve + commerciële rechterhand van de B2B Accountmanagers. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en de controle van commerciële documenten zoals offertes en bestelbonnen en neemt de verantwoordelijkheid in administratieve taken / projecten. Ook neem je zelf contact op met klanten ivm openstaande offertes, prospectie etc.

Daarnaast ben je telefonisch het aanspreekpunt voor klanten wat concreet betekent dat je in staat voor het beantwoorden van telefonische oproepen van klanten voor informatie, allerlei vragen, bestellingen of klachten. Het is jouw eerste betrachting de klant zoveel mogelijk rechtstreeks aan de telefoon verder te helpen. Indien nodig kan je rekenen op ondersteuning van onze technische specialisten. In het kader van een kwaliteitsvolle opvolging sta je in voor de dispatching van alle vragen en/of klachten van klanten alsook de opvolging ervan. Teneinde het opvolgproces te optimaliseren registreer je alle inkomende oproepen in het systeem. Je bent bereid te werken vanuit Turnhout alsook Geel.

Je profiel

Administratieve én commerciële ervaring in een commerciële omgeving is een must. Een goede kennis van IT is een grote troef. Verder beschik je over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een professionele en mature manier te woord te staan. Je toont empathie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die computervaardig is en vlot overweg kan met Outlook, Excel en Word. Kennis van en ervaring met Navision is een grote plus. Op commercieel vlak wordt je getriggerd door commerciële targets en heb je geen schrik om de telefoon te nemen om uit te bellen. Klantgerichtheid, luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van het Engels.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!