Internal Licensing Specialist M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Internal Licensing Specialist” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Internal Licensing Specialist ben je de interne spilfiguur van het Licensing-team. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en de controle van commerciële documenten zoals offertes en bestelbonnen en neemt de verantwoordelijkheid in administratieve taken / projecten. Je neemt zelf contact op met klanten ivm renewals, openstaande offertes en lopende zaken etc.

Daarnaast ben je telefonisch het aanspreekpunt voor klanten wat concreet betekent dat je in staat voor het beantwoorden van telefonische oproepen van klanten voor allerlei informatie, vragen, bestellingen of klachten van licenties. Het is jouw eerste betrachting de klant zoveel mogelijk rechtstreeks aan de telefoon verder te helpen. Indien nodig kan je rekenen op ondersteuning van onze External Licensing Specialist en onze Technische Specialisten. Om een kwalitatieve opvolging te verzekeren sta je in voor een correcte registratie van de administratie.

Je profiel

Administratieve ervaring in een commerciële omgeving is een must, bij voorkeur in een ICT omgeving. Een goede kennis van IT en licenties is een troef. Je hierin willen verdiepen door zelfstudie en bereid zijn hier certificaten in te behalen is een olympisch minimum. Je beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een professionele en mature manier te woord te staan. Je toont empathie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle en efficiënte werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die computervaardig is en zeer vlot overweg kan met Outlook, Excel en Word. Kennis van en ervaring met Navision is een grote plus. Je wordt getriggerd door commerciële targets en uitbellen naar bestaande klanten ligt in je natuurlijke aard. Klantgerichtheid,  luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en daarnaast een goede kennis van het Engels.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een diepgaande opleiding , zeker ook van de technische materie, en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt. Als je helemaal ingewerkt bent, ten vroegste na 6 maanden, kan je werken vanuit onze vestigingen in Geel of Mechelen.

Solliciteer Nu!