Internet of Things Engineer M/V

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen Turnhout, Geel en Mechelen. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid. De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze gebruiksvriendelijke online webshop. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Internet of Things Engineer” voor onze vestiging te TURNHOUT om ons Webstore-team te versterken.

Taakomschrijving

Als specialist in Internet of Things verzorg je de installatie van allerhande connected devices bij onze klanten. Je zorgt voor de volledige configuratie van verschillende soorten toestellen, gaande van netwerkapparatuur, domotica tot de laatste nieuwe technische snufjes en beveiligingstoestellen zoals IP camera’s. Bij problemen stel je ter plekke de juiste diagnose en zorg je dat onze klant zo snel mogelijk terug online is.

Je verzorgt de installatie en troubleshooting van A tot Z en garandeert een correcte afwerking tot in de kleinste details. Je rapporteert aan onze Teamleader Servicedesk.

Je profiel

Je beschikt over een Bachelor diploma Electronica ICT of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent in staat om zelfstandig te werken en je hebt kennis van of een heel grote interesse in de installatie en configuratie van netwerken, domotica en home control. Kennis van elektriciteit is een must.

Je bent zowel qua werkuren als werkplaats flexibel ingesteld. Dwz dat je open staat voor zaterdagwerk, een wisselend uurrooster en meetings of opleidingen buiten de werkuren.

Je spreekt vloeiend Nederlands en bent in het bezit van rijbewijs B.

 

We bieden je

  • Webstore.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!