IT Operations Manager M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.  Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “IT Operations Manager” om ons VanRoey-team in Turnhout te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als IT operations manager ben je eindverantwoordelijke voor een vlekkeloze operationele werking van ons team van system, network en security engineers. Je bent voor hen,  de projectmanagers  en de remote-verantwoordelijke aanspreekpunt bij escalaties en brengt samen met hen allerlei uitdagingen tot een mooie realisatie. Door je brede technische kennis, je  excellente problem solving skills en uitstekende helicopterview, weet je in no time een situatie in te schatten en de juiste beslissing te nemen om onze klanten verder te helpen.  Hiervoor sta je in direct contact met klanten en werk je nauw samen met diverse accountmanagers en onze Sales Director.

Je neemt dossiers in de diepte op en weet door inzicht en intern en extern overleg knelpunten om te zetten tot preventieve maatregelen die in de structurele werking opgenomen worden. Je staat met je voeten in de dagelijkse realiteit en houdt tegelijkertijd vinger aan de pols op vlak van de laatste technologische ontwikkelingen in het ICT landschap. Zo bepaal je mee de technische richting waarin VanRoey.be verder evolueert. Je rapport rechtstreeks aan de Technical Business Director en werkt samen met alle geledingen van onze organisatie

Je profiel

Je kan terugblikken op een eerdere ervaring in het aansturen van technische profielen, operationeel  ICT-beheer of IT Management in een dynamische omgeving.

Je beschikt over een brede, up-do-date, allround kennis op vlak van infrastructuur (server-client, cloud, messaging, virtualisatie, storage, networking, security,…) zodat je met elk type engineer kan meepraten en de juiste technische oplossing kan voorstellen.  Je hebt een Bachelor opleiding genoten bij voorkeur richting toegepaste informatica.

Je hebt een sterke externe focus en bent in staat om, ook in stresserende situaties, menselijk contact te houden en snel beslissingen te nemen. Je toont daadkracht en gedrevenheid en kan projecten aanpakken van A tot Z. Je weet je resultaatgerichtheid en kostenbewustzijn te combineren met een behoorlijke dosis mensgericht werken. Verder beschik je over een sterke helicopterview, ben je flexibel ingesteld, hebt je de nodige commerciële flair en is vlot communiceren je tweede natuur. Je moedertaal is Nederlands en je kan je uitdrukken in het Frans.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een diepgaande opleiding , zeker ook van de technische materie, en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!