IT Recruiter M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “IT RECRUITER” om ons VanRoey-team te versterken. Plaats tewerkstelling Antwerpen / Mechelen. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als IT Recruiter ben je verantwoordelijk voor het selecteren en werven van IT professionals in verschillende functies / technologieën. Je werkt het hele rekruteringsproces van A tot Z af.

Een aantal taken zijn:

  • Opstellen van vacature in samenspraak met de hiring manager. Hiervoor ga je –indien nodig- ter plaatste bij de klant.
  • Adverteren van de vacatures via verschillende kanalen
  • Telefonische en face to face screening
  • Contacten onderhouden en opvolggesprekken inplannen met collega’s in functie van het selectieproces
  • Opvolgbezoeken bij klanten om onze IT professional na opstart te begeleiden, evalueren,… etc.
  • Pro-actief gebruik maken van social media
  • Gerichte acties uitwerken m.b.t. employer branding

Je werkt nauw samen met onze technische specialisten. Je rapporteert aan de HR manager.

Je profiel

Je werkt zelfstandig en bent assertief en commercieel ingesteld. Je staat positief in ’t leven en straalt goesting in de job uit. Je gaat proactief en gericht te werk. Je bent in staat een netwerk op te bouwen om zo de zoektocht naar de juiste profielen te optimaliseren. Door jouw doorzettingsvermogen en charme slaag je erin ook de knelpuntprofielen te vinden, aan te trekken en te binden. Je bent in het bezit van een bachelor diploma en hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen rekrutering en selectie. Affiniteit met IT is een sterke troef.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!