Java developer M/V

VanRoey.be Staffing, een onderdeel van de Van Roey ICT Group, is gespecialiseerd in de rekrutering van ICT Professionals. Bij ons kan je terecht als je je ICT-carrière een flinke duw in de rug wil geven. We bieden je een waaier van jobs en opdrachten aan bij talrijke bedrijven over heel Vlaanderen. Wij  luisteren naar je verwachtingen, geven je loopbaanadvies en stippelen samen je carrière uit. Je kan ervoor kiezen om via ons (verschillende) opdrachten uit te voeren bij onze klanten of we gaan voor jou op zoek naar een vaste interne positie bij een van onze klanten in jouw regio.

Momenteel zoeken we voor onze klant in Turnhout een Java developer. Is deze vaste functie iets voor jou?

Taakomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen in een design van behoeften naar een applicatie met de gevraagde functionaliteit.
 • Je gebruikt de vastgelegde technische standaarden en “best practices” terzake of bent in staat om deze op te stellen.
 • Je staat open voor nieuwe technologieën zoals open source frameworks en ontwikkeling op het ARM platform waarbij u zelf op onderzoek gaat.
 • Je draagt zorg voor de kwaliteit van diensten naar onze interne klanten toe.

Je profiel

 • Je genoot een technische master opleiding (of gelijkwaardig), bent vertrouwd met een ICT ontwikkelingsomgeving, heeft bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring en kan zich goed aanpassen in een bestaand team.
 • Je hebt een brede kennis en inzichten in UML, version control, build en test tools, relationele databases, XML, ESB, webservices en application servers.
 • Je beschikt over een zeer goede kennis van Java J2EE en het design van oplossingen is een passie.
 • Je hebt een grote affiniteit met open source oplossingen.
 • Notie van linux, webontwikkeling (JSF, PHP, …) en embedded oplossingen is een pluspunt.
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden en het nodige inlevingsvermogen.
 • Naast het Nederlands, is kennis van Engels een vereiste.

We bieden je

VanRoey.be Staffing begeleidt je doorheen de volledige sollicitatieprocedure. We brengen je in contact met onze klanten, stellen je voor en bereiden je voor op de verdere gesprekken. We geven je tijdig feedback en als je opstart volgen we je de eerste maanden nog verder op totdat je helemaal ingewerkt bent. Op die manier garanderen we dat de job die je via ons gevonden hebt ook een perfect match is op alle vlakken.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13