Juridisch Mederwerker M/V​

Van Roey.be is een award winnende speler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden. Wij bieden hen doordachte oplossingen in Security, Cloud, Mobile en Applications en een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing.
Vanuit haar vier vestigingen in de provincie Antwerpen (Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen) werkt VanRoey.be voor klanten in heel België. In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel werken, The Internet of Things en personal devices (smartphones, laptops, tablets…). In Mechelen is een servicepunt.
Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek. Dit alles zetten we dagelijks neer dankzij een team van enthousiaste medewerkers.

Om de groei van dit team te ondersteunen zijn we op zoek naar een “Juridisch Medewerker” voor onze vestiging in Turnhout.

Taakomschrijving

Als Juridisch Medewerker heb je een zeer divers takenpakket en werk je samen met de Directie en het Management Team. Als rechterhand van de General Manager bereid je tal van  innovatie- en subsidiedossiers met een juridische inslag voor.  Je ontvangt klanten en partners om juridische dossiers te bespreken en geeft presentaties rond deze topics.
Je stelt contracten op, doet een dubbel check van bestaande contracten en waakt mee over de gelijkvormigheid van procedures, formaliteiten en vervaldata.
Administratief help je bij de voorbereidingen, verzorg je notulen  en verzeker je een correcte registratie van klachten  en procedures.  Je houdt uitspraken van de rechtbank bij en geeft afschriften van bepaalde documenten.
Om je verantwoordelijkheid ten volle te nemen, treed je pro-actief in communicatie met verschillende interne en externe partijen zoals juristen, notarissen, advocaten, openbare instanties.

Je profiel

Voor deze functie rekenen we op iemand die kan terugblikken op een aantal jaren ervaring in een gelijkaardige job in een commerciële omgeving en op een opleiding Rechtspraktijk – Bedrijfsmanagement.  Je bent vertrouwd met materie in verschillende rechtsdomeinen. Je beschikt over uitmuntende communicatievaardigheden en bent in staat om de meest uiteenlopende gesprekspartners op een mature manier te woord te staan. Je bent flexibel, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie, communiceert open, duidelijk en assertief. Op administratief vlak ben je een snelle, efficiënte en nauwkeurige werker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zeer vlot overweg kan met alle toepassingen van MS Office. Kennis van en ervaring met Navision is een extra troef. Luistervaardigheid, accuraat werken, stressbestendigheid en gedrevenheid zijn je absolute troeven. Je hebt een zeer goede kennis van Nederlands en daarnaast een goede kennis van Engels en Frans.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een diepgaande opleiding , zeker ook van de technische materie, en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!