Kandidaat expertise: Beschikbaar

Junior Support Engineer

Deze kandidaat is op zoek naar een organisatie met open sfeer waar ruimte is voor een gevarieerd takenpakket en waar hij de juiste begeleiding krijgt om zowel als persoon als technisch te kunnen groeien.

Support Engineer

Deze junior Support Engineer kijkt uit naar een nieuwe uitdaging waar hij ervaring kan op doen in 2nd line support. Graag komt hij terecht bij een klant waar hij veel kan bijleren en kan werken in een team.

Security Engineer

Deze kandidaat is op zoek naar een functie als Security Engineer binnen een uitdagende, vooruitstrevende bedrijfsomgeving in eigen regio.

Allround IT Engineer

Deze kandidaat staat open voor een nieuwe opportuniteit binnen een interne IT afdeling, waar hij een breed takenpakket tot zijn verantwoordelijkheid zal hebben.

IT Generalist

Deze allround IT generalist is op zoek naar een gevarieerde functie op een interne IT afdeling, waar hij een heel uitgebreid takenpakket heeft.

Network & Security Engineer

Deze kandidaat is op zoek naar een freelance project rond networking en security. Zowel voor lange termijn als korte termijn opdrachten staat hij open.