Overlay | VanRoey.be
Anyway Doors Logo | VanRoey.be

ANYWAYdoors plant afspraken in met Microsoft Bookings

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Microsoft Bookings geeft ANYWAYdoors meer controle over haar afspraken en maakt de klantervaring beter. Elke organisatie die een fysiek sales-kanaal heeft, kan er baat bij hebben om op afspraak te werken met Microsoft Bookings.
Anyway Doors Logo | VanRoey.be

Wist je dat…

Microsoft-BookingsMicrosoft Booking één van de vele handige applicaties in Office 365 is? Als je al een Enterprise-abonnement hebt, dan hoef je Bookings enkel maar te activeren, om in een handomdraai je afspraken te beheren.

Werken op afspraak…

biedt in tijden van social distancing voor veel bedrijven soelaas. De maatregelen tegen de verspreiding van CoViD-19, verplichten handelaars en ondernemers om creatieve oplossingen te bedenken. De zaak moet immers blijven draaien – in de mate van het mogelijke. Op afspraak werken is dan een goed idee. Zo vermijd je dat er teveel klanten tezamen aanwezig zijn in je zaak.

Bovendien heb je ook een betere controle over je werk. Je vermijdt druktepieken en vult luwe momenten in. Het inplannen van een afspraak vergt trouwens geen interactie van jezelf. Je hoeft geen telefoon op te nemen en de afspraak zelf in te voeren in je agenda. Je kunt dus meer aandacht besteden aan de klant. Dat tilt ongetwijfeld jouw dienstverlening naar een hoger niveau en vergroot de tevredenheid van je klant.

Alleen maar voordelen dus. En wellicht een blijver – eenmaal het CoViD-19 spook bezworen zal zijn. Maar hoe ga je met Microsoft Bookings aan de slag?

ANYWAYdoors…

zag de voordelen snel in. Toen de ANYWAYdoors flagship store in Massenhoven op 11 mei terug open mocht – mits de nodige voorzorgen – waren zij klaar met hun huiswerk. Via een reserveringspagina op hun website kunnen klanten eenvoudig een snel een afspraak maken.

Zodra de klant een datum kiest, ziet hij bij welke medewerkers hij op die dag terecht kan en de beschikbare tijdsloten. Verder voegt hij zijn contactgegevens toe en eventueel een opmerking.

De afspraak komt dan automatisch in de agenda terecht en de klant krijgt een bevestigingsmail.

Een overzichtelijk dashboard laat toe om de agenda, reserveringspagina, klanten, medewerkers, diensten en bedrijfsgegevens te beheren:

 

Vanroey.be…

Microsoft Gold Partner | VanRoey.behad slechts één dag nodig om alles up-and-running te brengen, volgens de specifieke wensen van ANYWAYdoors. Microsoft Bookings integreert – uiteraard – naadloos met de andere Office 365 applicaties. De input die we van ANYWAYdoors nog nodig hadden was beperkt. O.a. de verschillende types afspraken moesten bepaald worden (een eerste contact en een vervolgafspraak), de duur van de tijdsloten en welke medewerkers klanten kunnen ontvangen. Eenmaal dit soort keuzes gemaakt waren, konden de wensen van de business vertaald worden naar de IT. Met enkele muisklikken was Microsoft Bookings voor ANYWAYdoors geconfigureerd.

Microsoft Bookings…

is dus helemaal niet moeilijk in gebruik te nemen. Het geeft je meer controle over je afspraken en maakt de klantervaring beter. Typische handelaars die al veelvuldig gebruik maken van Microsoft Bookings zijn b.v. kappers, diëtisten, dokters en kinesisten. Deze handige applicatie kan echter voor veel meer bedrijven en organisaties nuttig zijn. Elke organisatie die een fysiek sales-kanaal heeft, kan er baat bij hebben om op afspraak te werken met Microsoft Bookings. ANYWAYdoors is daar als innovatief bedrijf een goed voorbeeld van.

Over ANYWAYDoors

ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector – zowel wat vormgeving als techniek betreft.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 30 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole, tot marketing en dienst na verkoop. ANYWAYdoors zoekt constant naar innovatieve ideeën om deuren te actualiseren en praktisch te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Met hun minimalistisch design onderscheiden ANYWAY binnendeuren zich ondertussen in meer dan 20.000 residentiële woonprojecten.

“Vanroey.be had slechts één dag nodig om alles up-and-running te brengen, volgens de specifieke wensen van ANYWAYdoors. Microsoft Bookings integreert naadloos met de andere Office 365 applicaties.”
Davey Vanrolleghem
Functioneel Consultant Office 365
Davey Vanrolleghem | VanRoey.be

Ook interessant:

De all-in-one applicatie afgestemd op de nieuwe manier van werken. (Video)conferencing, chat, samenwerken... Het kan allemaal!
Office 365 + Windows 10 + beveiliging en zoveel meer… in één voordelige suite al vanaf amper €16,9 per gebruiker per maand.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen