Overlay | VanRoey.be

De perfecte laptop voor iedere functie bij Citycubes

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Voor Citycubes zijn laptops, zowel op kantoor als op verplaatsing, hun belangrijkste tools. VanRoey.be en HP bood voor iedere nood de juiste configuratie.

Voor Brand activation bureau Citycubes zijn laptops, zowel op kantoor als op verplaatsing, hun belangrijkste tools. VanRoey.be en HP bood voor iedere nood de juiste configuratie.

Over Citycubes

CityCubes is een brand activation bureau dat zich specialiseert in pop-up activaties. Ze creëren belevingen voor klanten in het hart van elke stad. Door een full-service aan te bieden kan je bij hen terecht voor creatieve activaties, locaties en een tailormade inrichting. CityCubes beschikt over verschillende eigen panden en werkt nauw samen met de immo-sector zodat je uit een ruime databank kan kiezen. De vergunningen en alle noodzakelijke aanvragen neemt CityCubes ook voor zijn rekening. In-house architecten en retail-experts bij CityCubes werken steeds een aantrekkelijke inrichting uit waar uw merk volledig tot uiting komt zonder externe ruis.

“Tijdens onze contacten met VanRoey werd al snel duidelijk dat we meer dan één type notebooks nodig hadden. Voor elke functie kregen we een aparte configuratie aanbevolen.”
Gil Dejonghe
Oprichter Citycubes
Er bestaat niet zoiets als 'het kant-en-klaar recept' voor de mobiele werkplek. Help je medewerkers extra productief en flexibel te zijn dankzij de juiste tools.

Ook interessant:

Kom de nieuwste technologieën ervaren om jouw werknemers te ondersteunen, klanten beter van dienst te zijn en je bedrijfsvoering of producten te optimaliseren!
Office 365 + Windows 10 + beveiliging en zoveel meer… in één voordelige suite al vanaf amper €16,9 per gebruiker per maand.
Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen