Overlay | VanRoey.be

Managed Services IT

Wij staan je IT Dienst bij

Managed Services betreft de gehele of gedeeltelijke uitbesteding van het onderhoud & beheer van je omgeving. Dit met contractuele kwaliteitsgaranties. Zo word je binnen 1 of 4u geholpen.

Verbeter je uptime & security dramatisch
We houden je ict topconditie: veilig, gezond én onder strikte controle
Ons team van +150 gecertificeerde specialisten staat 24/7 voor je klaar
We ondersteunen je IT dienst en denken strategisch mee

Ik ben CIO
Ik ben CEO

Je zou van minder grijs worden:

Taken van een generalist ITer

Klinkt Dit als muziek in je oren?

+150 specialisten als jouw nieuwe rechterhand

Slaap gerust dankzij proactieve monitoring

Gedaan met zenuwslopend bandwerk

Altijd in samenspraak met jou!

24/7 Realtime Monitoring

Je infrastructuur geeft veel data bloot: cpu-load, firmware-updates, security issues, defecte sectoren, temperaturen garantiestatus… Onmogelijk om manueel op te volgen.

Een harde schijf schijf geeft vaak al dagen melding dat ze dreigt uit te vallen. Uitval is dus perfect te voorkomen dankzij tijdige alerts en gegarandeerde opvolging.

Zo maximaliseren we de uptime en worden noodzakelijke patches automatisch uitgevoerd.

Bekijk hier hoe het werkt

Maandelijkse rapportage

We brengen jouw omgeving in kaart en overlopen alle ondernomen acties. Ook ontvang je op regelmatige basis een Health-check die o.a. ook de status van garanties, licenties, updates, load, back-ups… analyseert. Waardoor we preventieve acties kunnen ondernemen.

Snel geholpen dankzij Netpath

Wanneer Teams of Excel van een collega niet start, waar zit de fout dan? De eerste reflex kan zijn: troubleshooten op zijn of haar PC, eventueel Office herinstalleren. Later wordt verder gekeken: Misschien is het een firewallconfiguratie, een fout in de switch… of zit het issue bij de servers van Azure bij Microsoft zelf?

We analyseren het hele traject, van client tot bron, en detecteren zo sneller waar de troubleshooting moet gebeuren. Zo spaar je veel tijd uit en worden meteen de juiste mensen ingezet.

Iedereen wint wanneer de kans op storingen & hacks exponentieel daalt

Managed Services is voor jou een hefboom. Jij en je IT team kan je meerwaarde meer bewijzen bij strategische ingrepen. Laat ons de veiligheid garanderen, de stresserende verantwoordelijkheid voor uptime op ons nemen, en vervelende klussen klaren.

Meer weten?

Managed Services Deepdive screenshotOnze experts komen je graag onze formules en tarieven uiteenzetten. Bovendien krijg je toegang tot ons webinar waarin we (vanaf minuut 32,5) een deel van de achterliggende technologie bespreken.

btw nr.*

Hoe gaan we te werk?

Fase 1

We analyseren je huidige infrastructuur en doen een optimalisatievoorstel voor je serverpark en licenties.

Fase 1

Fase 2

Verbetervoorstellen die voortkwamen uit deze analyse worden uitgevoerd.

Fase 2

Fase 3

We zetten heldere afspraken op papier; wie beheert wat en hoe verloopt ondersteuning.

Fase 3

Fase 4

We installeren de monitoring tool en activeren patch management.

Fase 4

Fase 5

Je krijgt een team van experten toegewezen dat jouw organisatie door en door zal kennen en opvolgen. Zij zullen je ook bezoeken om de service te bespreken en nieuwe optimalisaties voor te stellen.

Fase 5
Video afspelen

Waarom VanRoey.be?

FAQ / Veelgestelde vragen

Managed Services betreft een gehele of gedeeltelijke uitbesteding van het beheer van je omgeving om de werking te optimaliseren en uitval te minimaliseren. Aangevuld met harde garanties op ondersteuning bij eventuele storing.
Bij een Managed Service Provider neem je IT-infrastructuur en/of het beheer ervan af als een dienst tegen een vaste prijs per maand. Je hebt een heel team van gecertificeerde experts die je bijstaan, begeleiden en advies geven. Op die manier kun je je focussen op je core business.
Managed Services is efficiënter dan alles in eigen beheer te houden. Je kan genieten van de laatste technologieën en proactieve monitoring, waardoor je problemen voor bent. Daarnaast bieden SLA’s je zekerheid op vlak van ondersteuning als er iets misgaat.
Nee, Managed Services is iets anders dan IT outsourcing. Het is eerder outsourcing van IT beheer. Het is niet zo dat je servers bij ons moeten gehost worden.
Ja, dat kan zeker. Als sommige servers (bv. van je ERP) in beheer zijn bij andere firma’s, laten we deze ongemoeid. Je kiest helemaal zelf van welke servers of apparatuur je het beheer uit handen wil geven. Alles wordt duidelijk afgelijnd in een contract.
Neen(!) Onze visie is dat IT’ers te waardevol zijn om updates uit te voeren en brandjes te blussen. Met managed services komt er voor hen gemoedsrust, stabiliteit en tijd vrij voor belangrijke zaken. Schakel hen in voor strategische projecten (nieuwe CRM/ERP, user adoption van Office 365, Teams… efficiënter beheer en analyse van data of optimalisatie van het park…). Wij zorgen wel dat de vitale onderdelen van de organisatie blijven veilig draaien.
Servers en apparatuur geven veel data bloot - CPU gebruik/ Server load - RAM gebruik - Opslaggebruik en defecte sectoren - Temperatuur - Activiteit blazers - Netwerk en data stromen - Garantietermijn - Soft- en firmware versies/updates - Security informatie Dit is als mens onmogelijk op te volgen. Een harde schijf kan al maanden schreeuwen ‘ik ga uitvallen!’. Een CPU kan dagen lang op 100% load zitten met onhoudbare temperaturen tot gevolg. Een firmware kan een lek bevatten dat gepatcht is in een update die al een maand klaar staat voor installatie… Wat doe je in noodgevallen met toestellen waar de garantie of support op vervallen is? Dit zijn stuk voor stuk problemen die perfect te voorkomen zijn met de juiste inzichten dankzij A.I. en gegarandeerde opvolging. Wij houden de vinger aan de pols.

Ook Interessant

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen