Managed Application Services

Het kloppend hart van je organisatie in topconditie

Hoe ervaren je werknemers een migratie naar ‘Enterprise applicaties’ zoals ERP, CRM of SharePoint? Benutten ze deze ten volle of grijpen ze uiteindelijk weer naar Excelletjes of Dropbox? Groeien de applicaties mee met je bedrijf? Wij komen met een nieuwe aanpak!

Zorg dat je investering optimaal benut wordt
Geniet hogere uptime dankzij monitoring en SLA’s
Eindgebruikers krijgen inspraak en extra ondersteuning
Wij zorgen dat iedereen mee op de kar blijft

Een fundamenteel sterk project evolueert naadloos mee met je organisatie
Niemand heeft zin om iedere 7 jaar te migreren en de hele werking van de organisatie te veranderen.

AFGELIJNDE
SCOPE

SETUP &
Finetuning

OPLEIDING

SUPPORT, Monitoring & blijvende nazorg Change Management & USER ADOPTION > Managed Application Services <

Evolueer met je applicatie

Applicaties veranderen -net als de markt- razendsnel. Iedere update brengt nieuwe functionaliteit, optimalisaties, beveiligings- en bugfixes mee. Op een +5 jaar oude versie blijven hangen geeft de concurrentie letterlijk jaren voorsprong. Het maakt een overstap bovendien extra drastisch… en kostelijk.

Wij brengen je in een flow van vernieuwing. Zo heb je altijd de nieuwste features.

Verzeker dat Iedereen mee is

Het is niet vanzelfsprekend iedereen mee op de kar te krijgen bij ingrijpende wijzigingen. Niet iedereen is even snel weg met veranderingen en kritische gebruikers kunnen nergens terecht met waardevolle feedback of verbeterpunten.

Na vele jaren ervaring in ‘change management’ en ‘User Adoption’ hebben we de perfecte formule ontwikkeld om deze problematiek aan te pakken.

Minder Tickets, Snel geholpen

Onze experts komen met regelmaat langs om de vinger aan de pols te houden. Ook kan je rekenen op telefonische ondersteuning met strikte SLA’s. Zo ontlast je je eigen IT afdeling.

Met monitoring van de servers, de databases en de totale keten van cloudapp tot PC, kunnen we nakende problemen in de kiem smoren.

voor een vast maandelijks bedrag geniet je van

SLA 4u/8U*

Funct. consultant

MONITORING

SERVICE MANAGER

*24/7 Ondersteuning is een optie, maar enkel in combinatie met Managed IT Services. Alleen zo weten we meteen waar het probleem zich bevindt & voorkomen we dat we een software-engineer sturen voor wat uiteindelijk een serverissue blijkt te zijn.

Organisatie

GEBRUIKERS

IT Afdeling

Waarom VanRoey.be?

We monitoren de database en de server (CPU belasting, Ram, Opslag…) waarop je applicatie draait. Bij nakende problemen grijpen we –in overleg met jou- preventief in.

NetPath legt de ganse keten bloot en detecteert issues: van Azure tot je internet provider, van je server tot je switch… tot uiteindelijk jouw PC. Dit bespaart uren troubleshooting!

Tot slot kan je op ons rekenen. Als Microsoft Advanced Service Delivery Partner en Tier 1 Cloud Service Provider ben je zowel met licenties als ondersteuning gegarandeerd snel geholpen!

FAQ / Veelgestelde vragen

Een unieke overeenkomst met Microsoft die garandeert dat we binnen het uur een Level 3 specialist kunnen spreken met ongeëvenaarde kennis van Office 365, Dynamics 365… of met directe toegang tot de servers in de Azure datacenters waar deze applicaties draaien. Dit is een zeer kostelijk partnership waarin we jaarlijks investeren.
Als één van de grootste Cloud Service Providers van België mogen we zonder tussenkomst van Microsoft schakelen in licenties. Je krijgt toegang tot onze cloudportaal marketplace.vanroey.be. Hier kan je -zodra een nieuwe collega start of vertrekt- meteen licenties toekennen of intrekken. Dat bespaart je veel tijd én kosten van ongebruikte licenties. We hebben dit vertrouwen van Microsoft verkregen.

Deze aanpak toepassen in jouw organisatie?

VanRoey.be heeft +25 jaar ervaring in duizenden diverse omgevingen. Profiteer van deze kennis bij je komende project!

btw nr.*

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Onze Oplossingen

ESG