Overlay | VanRoey.be

Kandidaten

Tekort aan IT specialisten?

ICT-Specialisten rekruteren en aan boord houden is een behoorlijke uitdaging. Via onze Staffing formules kan je als bedrijf gedurende lange tijd een ICT profiel inhuren zonder dat deze op je payroll verschijnt, of uiteindelijk aanwerven.

Ontdek hier onze beschikbare kandidaten:

Deze kandidaat is op zoek naar een organisatie met een open sfeer waar ruimte is voor een gevarieerd takenpakket en waar hij de juiste begeleiding krijgt om technisch te kunnen groeien.

Ook Interessant

Outsource je IT beheer. Ons team staat tot 24/7 voor je klaar en houdt je ICT kerngezond en onder strikte controle. Zo kan jij je op je kerntaken concentreren
Op zoek naar een allround of gespecialiseerd ICT-profiel om uw IT-afdeling te vergroten zonder de headcount te vergroten en de kosten onder controle te houden?
VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Strategisch
van A tot Z

Wij kunnen je van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op jouw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit en bouwend op jouw groeistrategie

Open
en transparant

We werken transparant. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je waar je aan begint en wat dit gaat kosten.

Eerlijk
en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal
gecertificeerd

Onze mensen zijn experts in hun vakgebied. Maximaal gecertificeerd voor zorgvuldig geselecteerde topmerken.

For the
long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met je aangaan. Dan kennen we jouw omgeving, kunnen we ze goed beheren, monitoren & problemen voorkomen.

Altijd
bereikbaar

Je kan bij ons altijd op professioneel advies of ondersteuning rekenen. Met de juiste overeenkomst staan we zelfs 24/7 voor je klaar, ook op kerstavond!

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen

Onze Oplossingen