Creatieve Marketing Assistant M/V

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Creatieve marketing assistant” om onze marketingafdeling  vanuit Turnhout mee te ondersteunen. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als marketing assistant ben je de steunpilaar van het marketingteam. Je zorgt er mee voor dat onze marketingplannen op tijd gerealiseerd worden, je zet acties op en meet de effectiviteit ervan. Je brengt structuur en overzicht in de soms drukke en uitdagende werking van de afdeling. Je zorgt voor de verdere uitbouw van onze digitale marketing en staat voortdurend in contact met onze vendoren en partners. Je gaat op zoek naar de juiste content voor onze website en social media en je zorgt ervoor dat die SEO- en SEA-gewijs volledig in orde is. De copywriting daarvan neem je ook voor je rekening. Daarnaast help je nog met de nodige praktische en logistieke ondersteuning van de talloze webinars en events die we organiseren.

Je profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een gestructureerde alleskunner. Je bent een creatieve teamplayer en je hebt een vlotte pen. Heb je al ervaring als marketing assistant? Fijn, maar waag zeker ook je kans als je pas je diploma marketing op zak hebt en aan de slag wil gaan bij een ambitieus groeibedrijf waar je kan proeven van diverse marketingactiviteiten en waar je snel kan bijleren en groeien. Leergierig zijn, graag je handen uit de mouwen steken en een gezonde interesse in ICT en digitale technologie hebben zijn cruciale eigenschappen. Vooral digitale marketing interesseert je mateloos en je bent dan ook bereid om je daarin volledig te verdiepen. Uiteraard  kan je ook vlot overweg met de meest courante kantoortoepassingen. Nederlands en Engels beheers je perfect. Spreek je daarnaast nog Frans, dan is dat mooi meegenomen.

We bieden je

VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemer heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.  Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!