De aandacht voor privacy en security was nog nooit zo groot. Om de gegevens van haar klanten maximaal te beschermen, lanceert Microsoft Secure Score. Een online tool om de beveiliging van uw Windows en Office 365 omgeving te controleren en te optimaliseren.

VanRoey.be | Microsoft Gold Partner

Hoe werkt het?

Microsoft Secure Score controleert tal van beveiligingsfeatures binnen uw Microsoft of Office 365 account. Op basis van verschillende parameters geeft Microsoft u een globale score. Om in te schatten hoe u scoort, kan u het resultaat vergelijken met bedrijven uit de sector. Wilt u uw score verhogen? Dan toont Microsoft u welke acties hiervoor nodig zijn.

VanRoey.be | Microsoft Secure Score

Hoe belangrijk is het resultaat?

Uiteraard is security, ook binnen uw Windows of Office 365 omgeving, van cruciaal belang. Maar weet dat iedere instelling die u wijzigt, gevolgen kan hebben voor uw gebruikers. Analyseer daarom eerst uitgebreid het resultaat, alvorens drastische wijzigingen aan te brengen. Bent uzelf geen specialist in deze materie? Aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

VanRoey.be | Microsoft Secure Score

Is uw resultaat wel bijzonder laag? Geen paniek. Uit eerste resultaten blijkt dat vele organisaties geen bijzonder hoge score halen (gemiddeld 30 op 344 voor Office 365).

Doe zelf de test

Benieuwd hoe uw omgeving scoort?
Doe zelf de test & ontdek welke verbeterpunten mogelijk zijn.

Opgelet: de test is enkel toegankelijk als beheerder van een Microsoft of Office 365 account.

Hulp nodig?

Uiteraard staat VanRoey.be klaar om u te helpen waar nodig. Heeft na het uitvoeren van deze test vragen bij het resultaat? Aarzel dan niet om onze specialisten te contacteren.

[contact-form-7 id=”25533″]