Mobile Xamarin Developer M/V​

Van Roey.be is een award winnende topspeler in ICT met meer dan 20 jaar ervaring. We zijn de voorkeur ICT partner voor bedrijven die doordachte oplossingen biedt in Security, Cloud, Mobile en Applications. Wij overtuigen onze klanten door de razendsnelle technologische ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen in strategisch voordeel.  We bieden hen de stabiliteit, snelheid en persoonlijke aanpak van een KMO, gecombineerd met een open vizier, doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit. Door met VanRoey.be in zee te gaan bieden wij onze klanten zekerheid, groei en een goed gevoel. Dat kunnen we alleen omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen.

Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Mobile Xamarin Developer” om ons VanRoey-team te versterken. Voel jij je aangesproken?

Taakomschrijving

Als Mobile Xamarin Developer sta je in voor de technische programmatie voor projecten van onze klanten. Je krijgt je opdrachten van de Teamleader die op basis van een analyse bij de klant de behoeften in kaart heeft. Jij wordt hierover geïnformeerd. Dan begint jouw taak. Je leeft je in de vraag van de klant in en programmeert de gevraagde elementen binnen het gestelde kader van tijd en budget. Je bekijkt de opdracht kritisch en gaat continu op zoek naar optimalisatiemogelijkheden. Na de uitwerking sta je collega’s en klanten bij tijdens de implementatie bij de klant, useropleiding en voor de eerste nazorg. Je levert support aan klanten door telefonisch inkomende vragen op te nemen, ze te analyseren en ermee aan de slag te gaan.

Je profiel

Je hebt je opleiding Toegepaste Informatica (of gelijkaardige opleiding) succesvol beëindigd en kan bij voorkeur terugblikken op 2 à 3 jaar ervaring met C#. Je hebt een voorliefde voor mobile development en wenst je loopbaan verder uit te bouwen met het programmeren binnen Xamarin. Ervaring met mobile development voor het platform Android, IOS en Windows Phone zijn een plus. Je beschikt over een analytische geest en kan werken onder tijdsdruk. Verder kan je rekenen op ervaring met object georiënteerd programmeren.

Je kan de opdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen en bent daarnaast bereid in een team te werken.

Klantgerichtheid, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en organisatievermogen zijn op jouw lijf geschreven.

Je beschikt over rijbewijs B.

We bieden je

  • VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!