Recent afgestudeerd binnen ICT & zin om er in te vliegen?
Geef je loopbaan in de IT een kickstart! VanRoey.be biedt je een betaald opleidingstraject om je te ontplooien als IT professional!

Als ambitieus talent kan jij begin augustus bij ons aan de slag met een contract van onbepaalde duur. We geven je carrièrestart een boost door je in de eerste 3 maanden onder te dompelen in een intensief trainingstraject. Door opleiding en nauwe interactie met ervaren collega’s leer je snel en ontdek je je mogelijkheden in de IT. 

VanRoey.be Logo | VanRoey.be

Wat is het Next Gen Traject?

Wanneer je bij ons begint geven we je carrière een boost door je de eerste 3 maanden onder te dompelen in een intensief trainingstraject.

We bieden je verschillende opleidingen, workshops en exploratiemomenten waardoor in je in staat bent je soft skills verder te ontplooien en op technisch gebied te groeien. De soft skills zijn bedrijfsoverkoepelend en technische opleidingen zijn binnen jouw vakdomein.

Jij hebt de keuze waarin jij je wil gaan verdiepen.

Hoe gaan we te werk?

Een medewerker begeleidt je en je wordt ondergedompeld in the real stuff. Je krijgt de kans om ervaren collega’s in diverse functies te volgen en kennis te maken met hun werk.

Je geniet on-the-job training, neemt deel aan externe opleidingen en wordt betrokken bij events. Na dit waardevol en kwalitatief hoogstaand programma heb je de nodige kapstokken om succesvol te zijn in je job.

Traject

Ben jij de geknipte Next-Genner?

Je hebt minimum een graduaat diploma behaald en je wil ermee aan de slag.

Zaken zoals Office 365, IT Infrastructure, Security, Dynamics 365… interesseren je.

We verwelkomen graag vrolijke mensen met een passie voor IT en veel goesting!

Wat bieden wij?

  • Een vast contract, gekoppeld aan een leerrijk opleidingstraject.
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en team incentives.
  • Bij ons kan je zelf initiatieven lanceren en we geven je alle kansen voor het permanent upgraden van je eigen vakkennis.
  • De dynamiek en persoonlijke aanpak van een sterk groeiende KMO, gecombineerd met een doorgedreven expertise en uitmuntende service en kwaliteit!

Neem deel aan het Next Gen Traject

Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact op met je voor een gesprek!

Ontdek andere vacatures bij VanRoey.be

Als HR Business Partner IT ben je enerzijds verantwoordelijk voor de sourcing van nieuwe IT Professionals, anderzijds sta je in voor de opvolging en coaching van collega's, socio-juridische ondersteuning en het mee uitbouwen van onze HR-afdeling.
De functionele implementatie van de CRM oplossing 'Dynamics 365 Sales' bij klanten ligt in jouw handen. Je kan de behoeften van VanRoey.be en klanten vertalen naar een slimme opbouw en entiteiten in CRM!
Wil je je loopbaan in de IT een kickstart geven? VanRoey.be biedt je een intensief opleidingstraject (ja, je wordt betaald!) om je te ontplooien als IT professional!
Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse projecten vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing. Dit maakt dat je spilfiguur bent doorheen de hele werking.
In de functie van Commercieel Administratief Bediende vervul je een veelzijdig takenpakket. Enerzijds sta je in voor de administratieve afhandeling van commerciële documenten, anderzijds ben je het aanspreekpunt van onze klanten. Je ondersteunt de account managers en zorgt voor een goede afhandeling tussen VanRoey.be en onze klant.
Als Recruitment Consultant sta jij in voor de verdere uitbouw van VanRoey.be Staffing. Je slaagt erin openstaande vacatures bij onze klanten te matchen met de juiste kandidaat.

Een mooie toekomst!

De sterke jaarlijkse groei, zowel qua omzet als personeel verantwoordt de investering in een gloednieuw klimaatneutraal gebouw. Op dezelfde strategische en makkelijk te bereiken plaats in Turnhout (slechts korte afstand van Afrit 23 van de E34) wordt hard gewerkt aan de nieuwe KEMPUS toren.

Enkele functies uitgelicht

VanRoey Academy | VanRoey.be

Next Gen

Pas afgestudeerd binnen ICT en klaar om je tanden er in te zetten? We bieden met ‘Next Gen’ een instaptraject aan voor hongerig jong talent. We bieden een traject in infrastructuur alsook in appliacaties zoals Dynamics 365, Power BI, SharePoint… Lees hier meer.

IT Masterclass

Als ervaren IT Engineer of Technical Consultant schaven we je skills bij en brengen we je kennis helemaal up to date voor de oplossingen waar we onze klanten het meest mee uitrusten. Ook scherpen we je consultancy-skills bij indien nodig.

Business Class

Ervaren Salesprofielen krijgen extra ondersteuning om hun skills te perfectioneren. Wie zijn onze klanten? Wat verwachten ze? En hoe kunnen we hen nog beter bedienen? Ook teamleaders krijgen extra ondersteuning in het aansturen of ondersteunen van hun collega’s.

Start@

Een nieuwe carrière gestart of een nieuwe wending genomen in een andere sector? Je hebt allicht wel kennis op zak, maar misschien nog maar weinig ervaring binnen een bedrijf als VanRoey.be. We stomen je klaar en geven je extra begeleiding om je meteen goed te voelen in je job.

VanRoey.be?

In 1993 werd het bedrijf opgestart door Pat Van Roey. 

Wat begon in zijn garage op de Wieltjeshoeve is uitgegroeid tot een (inter)nationale topspeler inzake IT dienstverlening en beveiliging. Vandaag spelen we mee op het hoogste niveau, beschermen we o.a. Belgische overheidsdiensten en kunnen organisaties als Schoenen Torfs, Suez, Voka… op onze mensen rekenen. Lees hier meer over VanRoey.be

Pat met zijn dochter Jolien en oudste zoon Michiel
General Manager Pat Van Roey met zijn oudste zoon Michiel en dochter Jolien
Boekhoudster Ann en Peter, hoofd aankoop & logistiek

Ben jij een “VanRoeyer”?

Net als bij Idool zoeken we een soort ‘X-Factor’ bij onze collega’s. Het is moeilijk te definiëren, maar klanten ervaren ons als nuchter, no nonsense en oprecht met de intentie anderen verder te helpen. Kortom: je komt terecht in een warm nest waar je de kans krijgt een duurzame relatie op te bouwen met klanten en collega’s.

Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen of heb je zin om met zulke mensen samen te werken? Dan zouden we eens moeten praten.

Een goede keuze

Van job veranderen is een ingrijpende keuze. Je wil geen gokje wagen met je geluk, je gezin… Daarom is jouw geluk onze hoogste prioriteit en zullen we je vele kansen en doorgroeimogelijkheden bieden.

Als gecertifieerde “Great Place To Work” organisatie kom je goed terecht!

VERTROUWEN & RESPECT

Je krijgt vertrouwen en wordt gerespecteerd. Je kan je gerust kwetsbaar opstellen, we luisteren!

25 JAAR ERVARING

We zijn financieel gezond, een vaste waarde. Onze eigenheid en flexibiliteit maakt dat we jaarlijks groeien.

FUN @WORK

Teambuildings, leuke drinks… er wordt veel gelachen. Je bent direct op je gemak tussen onze fijne collega’s.

OPEN BEDRIJFSCULTUUR

Onze informele werksfeer staat garant voor oprechte communicatie. No-nonsense; ieders input wordt àltijd geapprecieerd.

HEALTHY MINDS @ WORK

“Mens sane in corpore sano”. We lunchen en bewegen samen. Ook mentaal ondersteunen we je in het omgaan met stress.

EXTRA BELONINGEN

Bonussen, pensioensparen, hospitalisatieverzekering en tal van extralegale voordelen zoals een onbeperkt GSM abonnement tikken aan.

INNOVATIE

We werken met de laatste nieuwe apparaten, technologieën en moedigen onze mensen aan te durven experimenteren.

GROEI DOOR TE LEREN

Ons duurzaam loopbaanbeleid leert je vaardigheden die vandaag en morgen van je verwacht worden

SOCIAAL ENGAGEMENT

We dragen bij aan een betere samenleving door in ’t zetten op lokale groei, goede doelen en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.