Gisterenavond hield Odoo in Louvain-la-Neuve haar jaarlijkse Award Ceremony. Yenthe Van Ginneken, Technical Teamleader Odoo voor VanRoey.be, mocht The Worlwide Best Contributor Award in ontvangst nemen. Een heel belangrijke award voor een Open Source-platform als Odoo. Het zijn de 1.500 actieve leden van de Odoo-community die door het ontwikkelen van modules Odoo continu verrijken. En Yenthe gaat hierbij all the way!

Pat Van Roey:

“Yenthe Van Ginneken is een heel gedreven kerel in het applications team van VanRoey.be. Hij kent Odoo als geen ander en stelt zijn kennis zo ten dienste van de vele Odoo-klanten van VanRoey.be zoals Be-Trans, Kooktijd, de Wieltjeshoeve en Ravago. Opvallend is dat hij zijn kennis ook continu deelt met andere Odoo ontwikkelaars via een blog. Geen wonder dus dat hij door Odoo genomineerd werd voor de Best Contributor Award uit de meer dan 100 partners van Odoo over de hele wereld. Proficiat Yenthe!”

Yenthe Van Ginneken:

“Ik schrijf tutorials over het instellen en configureren van zaken in ODOO, ‘Odoo made easy’. Het is een technische blog die maandelijks door meer dan 12.000 developers uit de hele wereld gelezen wordt. Het is fijn om vast te stellen dat mijn bijdragen door Van Roey, de Odoo-community én nu ook door Odoo zelf gewaardeerd worden.”Yenthe-Van-Ginneken-odoo-expert

Lees hier de blog van Yenthe http://www.odoo.yenthevg.com