De Van Roey ICT Group werd door Etion Kempen genomineerd voor ‘de Kempenaar 2017’. Een award die we heel graag willen winnen.

Wat zijn de criteria?
De Kempenaar trofeeEtion gaat elk jaar op zoek naar een onderneming die de Kempen de laatste jaren op de kaart zette en een belangrijke impact heeft op de tewerkstelling in de regio. Een onderneming vooral die haar groei duurzaam wil realiseren, dus op lange termijn denkt en werkt met respect voor het milieu en haar mensen.

Wij voelden ons aangesproken en dienden onze kandidatuur in. In dit dossier belichtten we niet alleen ons groeiverhaal vanuit Turnhout, maar vooral ook onze inspanningen op het vlak van deugdelijk bestuur, innovatie en wendbaarheid, digitalisering, internationalisering, netwerking, personeelsbeleid en onze groeiende focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Het bestuur van Etion heeft ons alvast weerhouden, samen met de toppers Amival en Events Catering Bevers. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, dat beslist u ook mee. 1/3 van de stemmen wordt bepaald door een online voting.