Studenten klaargestoomd voor de toekomst!

Ook in 2017 gingen enkele managers van VanRoey.be op bezoek bij verschillende scholen. Dit gebeurde in het kader van ‘Ondernemers voor de klas’ van Vlajo en Etion. Ze stonden voor de klas en gaven studenten tal van tips en tricks. Hoe gaat het er in een onderneming in het algemeen en een ICT-bedrijf in het bijzonder vandaag de dag aan toe? Samenwerken met scholen staat hoog op onze agenda, we willen leerlingen en leerlingen laten kennis maken met de bedrijfswereld.

Tine Horsten, onze Marketing Manager, ging op bezoek bij de 6dejaars studenten Informaticabeheer en boekhouden informatica van de Stedelijke Handelsschool in Turnhout en ontving de 5dejaars studenten Marketing en ondernemen, Boekhouden Informatica en Informatica beheer van het Herentalse KOSH bij Van Roey. De studenten ontdekten hoe de Van Roey ICT Group de laatste jaren evolueerde en wat werken voor een ICT-bedrijf vandaag inhoudt. Welke vacatures staan open? Hoe belangrijk is blijvend opleiding volgen? Hoe sterk verandert het digitale de wereld van Van Roey en onze klanten? Waar houd ik best rekening mee bij mijn studiekeuze?

Februari was een drukke maand voor onze HR Manager, Karin Versmissen. Ze ontving niet enkel 30 leerlingen van de Stedelijke Sport- en Handelsschool Turnhout op Van Roey, ze bezocht ook het Heilig Graf in Turnhout. De leerlingen van de Stedelijke Handelsschool kregen een presentatie rond ergonomie in de praktijk, een zeer belangrijk gegeven voor je gezondheid in de toekomst. Wanneer je een kantoorfunctie uitoefent is de juiste houding cruciaal om een stijve nek, lage rugpijnen, een muishand (RSI)… te voorkomen. De 6dejaars studenten Retail van het Heilig Graf werden ondergedompeld in de wereld van sollicitaties met tips rond lichaamstaal.