79
TIJDELIJKE ACTIEPRIJS (per maand, incl. BTW)

Bingel Raket Bundel!

Huur dit complete pakket met 5x Samsung Galaxy Tab A

Meer info!
Interactieve projectoren
Draadloze Netwerken
Touch Screens
Klantengetuigenissen
Licenties
Interactieve software
Devices
Events

Logo Impero Certified Partner

Met onze specifieke oplossingen voor het onderwijs maken we het verschil. We zorgen voor topkwaliteit en bieden een goede ondersteuning, dat bewijzen de succesverhalen. Service en bereikbaarheid dragen we hoog in het vaandel.

VanRoey.be – Onderwijs ICT partner

Specialisten die zich 100% focussen op het onderwijs.

Onze specialisten begeleiden scholen in het ontwikkelen van een visie op ICT in het onderwijs. Het is moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Met dit advies kunnen er weloverwogen keuzes gemaakt worden. Ook het geven van opleidingen en training behoort tot de mogelijkheden. Bovenstaande bewijst dat we niet enkel bezig zijn met het technische en verkoop aspect. Onze ICT-adviseurs beschikken allemaal over een pedagogisch diploma en hebben ervaring opgedaan in het werkveld.

Meermaals per jaar kan u onze specialisten ook terugvinden op events. Dit gaat zeer breed, van technische tot en met netwerkevents. Denk aan de ICT Praktijkdag, T@3D driedaagse, diverse NetPrev-momenten, … We organiseren ook tweemaal per jaar een scholenevent. Op dit event ontmoeten leerkrachten, directies en coördinatoren elkaar en tonen we de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied in het onderwijs.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak

Bram Smets

Bram Smets

tel: +32 (0) 479 700 127

    

Inge De Leijer

Inge de Leijer

tel: +32 (0) 14 470 616

  

Steven Malfroid

Steven Malfroidt

tel: +32 (0) 479 700 144