VanRoey.be - Onderwijs ICT partner

Specialisten die zich 100% focussen op het onderwijs

Quasi alle leerplannen leggen vandaag een belangrijk accent op ICT-integratie. ICT wordt niet aanzien als doel, maar als hulpmiddel om de klassieke manier van lesgeven te verrijken. En het is net deze integratie die VanRoey.be perfect kan invullen. Enkel met de juiste infrastructuur – voorzien van de nodige beveiliging – kan een school de stap richting digitalisatie zetten. Samen met directie en ICT-coördinatoren werkt VanRoey.be aan de ontwikkeling van een strategisch ICT-plan voor uw school. Met als doel: uw leerlingen een veilige leeromgeving aanbieden die voldoet aan de noden en behoeftes van onze huidige digitale maatschappij.

VanRoey.be beschikt over specialisten die zich 100% richten op het onderwijs. Ze kennen de sector als hun broekzak en weten perfect welke oplossingen nodig zijn.

Ontdek onze specialisaties

Speerpunten waarvoor u op VanRoey.be kunt rekenen

Beveiliging

Scholen zijn een vaak geviseerd doelwit voor hackers. Om alle gevoelige informatie zoals cijfers, examens en diploma’s veilig af te schermen is een gelaagde aanpak noodzakelijk.

Wifi in ieder klaslokaal

Bring Your Own Device is zeker geen nieuw begrip in het onderwijs. Maar werkt uw wifi wel altijd even feilloos? En weet u nog wel wie er verbonden is? Vraag ons specialisten om advies op maat.

Koppeling Smartschool

Specifiek voor het onderwijs ontwikkelde VanRoey.be een koppeling tussen uw draadloze schoolnetwerk en Smartschool. Gemakkelijk voor leerling en leerkracht, eenvoudig te beheren door de ICT-coördinator.

Tablets in de klas

Tablets zijn het ideale hulpmiddel om gepersonaliseerd onderwijs aan te bieden. Laat iedere leerling op zijn of haar eigen niveau en tempo oefeningen afwerken.

Touchscreens in de klas

Touchscreens vervangen moeiteloos het klassieke schoolbord. Kies voor een digitale leeromgeving dankzij CTOUCH.

Interactieve projectoren

Wilt u extra grote beelden projecteren? Dan zijn interactieve projectoren een prima investering. In tegenstelling tot klassieke beamers werken deze met een ultrakorte projectieafstand en is in de lens kijken voorgoed van de baan.

“In een digitale wereld kan je niet anders dan opteren voor ICT. Elke school komt voor die uitdaging te staan en daar moet je zwaar op inzetten.”

Willy Brion, Directeur

Sint-Claracollege Arendonk

“In de media doken steeds meer berichten over ransomware en cryptolockers op. Ook bij ons kwam het besef dat investeren in security broodnodig was”

Walter Baeckelmans, ICT-coördinator

SJB College Mol

“De specifieke kennis van het 'team onderwijs' zorgt er voor dat alle oplossingen op maat van onze school zijn. We spreken met gelijkgestemden en dat is zeer fijn.”

Wim Van den Heuvel, Zorgcoördinator

Vrije basisschool de Vlinder

“De interactieve projectoren met bijhorende borden werden vakkundig geplaatst door VanRoey.be en tijdig opgeleverd. Alle vooraf gemaakte afspraken werden perfect nagekomen.”

Guy Mertens, Directeur

VBS De Ceder

“De nieuwe technologieën laten de leerlingen toe creatiever te werken, om te communiceren en online te reflecteren met anderen”

Jan Roels, Algemeen directeur

Sint-Pietersinstituut Turnhout

“De interactieve projectoren met bijhorende borden werden – samen met onze werkman – vakkundig geplaatst en tijdig opgeleverd. Alle vooraf gemaakte afspraken werden perfect nagekomen”

Dirk Baeyens, Directeur

Basisschool den Heuvel

“We hebben niet de luxe om een specialist te hebben voor elke specifieke oplossing, er is weinig ruimte voor verdieping. De praktijkervaring en inzichten van van de VanRoey.be engineers bleek al gauw een groot pluspunt.”

Alex Jacxsens, IT-coördinator

Katholiek Onderwijs Vilvoorde

Hoe ELVIS en VanRoey.be elke klas van het Sint-Jan Berchmanscollege in een performant en veilig IT-lokaal omtoveren

Hoe ELVIS en VanRoey.be elke klas van het Sint-Jan Berchmanscollege in een performant en veilig IT-lokaal omtoveren

Gemeente Beerse versterkt haar ICT-team met de specialisten van VanRoey.be

Gemeente Beerse versterkt haar ICT-team met de specialisten van VanRoey.be

Managed Services in 5 scholen.

VBS De Vlinder ontpopt digitaal

VBS De Vlinder ontpopt digitaal

Deze school kent een sterke groei...

Sint-Claracollege Arendonk: School van morgen!

Sint-Claracollege Arendonk: School van morgen!

Op een moderne manier lesgeven biedt enorme meerwaarde... voor leerkracht én leerling!

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar