79
ACTIEPRIJS (per maand, incl. BTW)

Tabletbundel 5x Samsung Galaxy Tab-A + Accessoires

Mooie, gebruiksvriendelijke en vooral robuuste tablets met excellente prijs-kwaliteitverhouding, met de juiste toebehoren en digitale veiligheidsinstellingen. Voor € 79,95 per maand (incl. BTW) huurt jouw school dit complete pakket met 5 tabletsBovendien komen onze specialisten langs voor een training!

Je engageert je voor 3 schooljaren of 30 maanden. Juli & aug. rekenen we niet aan. Let goed op! Dit is een lanceringspromo en beperkt geldig voor de eerste 150 tabletbundels) Daarna betaal je € 83,58 incl. BTW. Deze prijzen, specificaties en afbeeldingen zijn onder voorbehoud.

1
Één LEBA NOTEBAG om 5 tablets veilig in op te bergen
2
Één LEBA 5-Port lader
3
Vijf zeer stevige LEBA protector covers voor de Galaxy TAB A 10.1
4
Vijf tablets Samsung Tab A 10.1. Deze tablet is slechts 8.5 mm dik en weegt zelfs minder dan een halve liter water. Met het nieuwe formaat en het dunne, lichte design ligt de Tab A goed in de hand en kan je er urenlang van genieten. Ook de batterij heeft voldoende capaciteit om je leerlingenurenlang te kunnen ondersteunen.
5
1x een professionele opleiding. Onze onderwijsspecialisten komen tot bij jullie op de school om een training te voorzien rond het gebruik van Samsung Knox, Bingel Raket en alle andere toebehoren.
6
5x x Samsung Knox Configure Dynamic. Knox is Samsung’s garantie voor een veilig apparaat. Samsung Knox staat niet alleen voor een zeer veilig platform dat in Samsung apparaten is ingebouwd, maar ook voor een set van oplossingen die dit platform als hefboom gebruiken.

Uitgeverij Van In kiest voor VanRoey.be

Bingel Raket vraagt het gebruik van tablets in de klas. Maar de ene tablet is de andere niet. En er zijn er heel wat op de markt.

VanRoey.be beschikt over 3 specialisten die zich 100% focussen op het onderwijs. We begeleiden scholen met het ontwikkelen van een visie op ICT in het onderwijs. Onze ICT-adviseurs beschikken over een pedagogisch diploma en hebben ook ervaring opgedaan in het werkveld.

Steven, Inge & Bram kennen de sector dus als hun broekzak en weten zo perfect welke oplossingen waar passen. Het geven van opleidingen zit mee vervat in onze dienstverlening. Zo ondersteunen we u bij uw dagdagelijkse taak.

Leerlingen onderdompelen in modern onderwijs volgens de 21st century skills is niet eenvoudig. Omdat het om grote investeringen gaat, is het van belang om een goede keuze te maken. En hier reiken Van In en VanRoey.be u de hand.

Bingel Raket
Vliegensvlug bingelen van papier naar digitaal met een tablet

Bingel wordt vandaag vooral thuis gebruikt. Met de gloednieuwe app Bingel Raket doet Bingel nu ook in de klas haar intrede.

De leerling

gebruikt een tablet en neemt via de app een foto zijn of haar schrift. De app herkent deze pagina – ook al is die helemaal volgeschreven – en biedt de leerling extra oefeningen of soms ook een duidend filmpje. Bingel raket zal er zo voor zorgen dat elke leerling op zijn of haar tempo kan werken in de klas.

Leerkrachten

krijgen via Bingel Raket realtime data door. Zo kunnen ze zien waar elke leerling mee bezig is. Bingel Raket verdeelt de leerlingen in 3 categorieën (geen extra ondersteuning nodig, begeleiding welkom of begeleiding nodig) en de leerkracht kan zelf beslissen hoe deze informatie te gebruiken om de klassikale lessen te verbeteren.

Start met een ICT-scan

Onze ervaring leert ons dat niet alle basisscholen vandaag beschikken over een ICT-netwerk dat performant genoeg is. Met performant bedoelen we snel en veilig genoeg om te kunnen werken met meerdere tablets. Tablets gebruiken vraagt een professionele infrastructuur die er voor zorgt dat alle leerlingen veilig online kunnen gaan.

Overweeg bij de start van dit project daarom zeker een ICT-scan. Deze scan neemt de infrastructuur van jouw school onder de loep en zorgt er voor dat wij een beter beeld krijgen van de huidige situatie. Na deze scan zal er door ons een verbeterplan opgesteld worden met – indien budgettair nodig – de nodige vervolgstappen.

Bingel Raket

Security

is uw infrastructuur veilig genoeg? (firewall, anti-virus, anti-spam…)

WI-FI

is uw draadloze verbinding krachtig en stabiel genoeg?

Datalijn

Werkt uw schoolinternet naar behoren? (Telenet, Proximus)

Server & Back-up

Server en backup: worden uw data goed beheerd en opgeslagen?

Kostprijs van deze audit bedraagt € 750 excl. BTW. Dit bedrag omvat het eigenlijke bezoek, de opmaak van een rapport en de bespreking hiervan achteraf.

Het in detail bekijken en uitmeten van de netwerkbekabeling is niet inbegrepen in dit onderzoek. Hiervan weten we dat dit vaak een werk is van enkele dagen. Omwille van organische groei en beperkte documentatie is het meestal zoeken naar een speld in een hooiberg. We werken hier wel samen met een partner die gespecialiseerd is in netwerkbekabeling. Op aanvraag zullen we dan ook graag deze uitdaging aangaan.

Vraag een ICT scan aan
https://www.youtube.com/watch?v=ssY0_BV5bEM

Bingel
digitaal leerplatform

Bingel is hét digitale leerplatform voor het basisonderwijs. Door leerlingen in de klas én thuis te laten oefenen, is bingel een extra troef voor leerkrachten om leerlingen te ondersteunen in hun leerproces. De belangrijkste voordelen? Wanneer leerlingen zelf actief zijn, ontwikkelen ze zich sneller, begrijpen ze de leerstof beter en gaan ze die langer onthouden. Bovendien kan uw school zo ook eenvoudiger onderwijs op maat van de leerling bieden.

Vandaag kan je Bingel ook al op tablets gebruiken. Daar kiezen steeds meer scholen voor. Door tablets te gebruiken, maak je leren nog aantrekkelijker voor leerlingen en sluit je beter aan bij hun belevingswereld. Zo kan je de leerlingen extra prikkelen en nieuwsgierig maken en vooral veel zelf laten ontdekken.

Meer weten?

Op hun eigen ‘eiland’ kunnen leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar online oefeningen maken voor taal, rekenen, godsdienst, spelling en nog veel meer. Zo kunnen ze aan de slag met breuken, tafels, rekenoefeningen, hoofdrekenen, taaloefeningen … Door online taken en oefeningen te maken en goed en veel te bingelen kunnen leerlingen bovendien pingping verdienen. Die pingping kunnen ze gebruiken om hun avatar te personaliseren, mini-games te spelen en virtuele trofeeën te winnen. Geen wonder dat Bingel zo’n 80% van de leerlingen in de lagere school bereikt. Samen doen ze elke dag gemiddeld 500.000 oefeningen. Over ‘het beste uit elke leerling halen’ gesproken. Bingel is zowel thuis als op school te gebruiken en is beschikbaar voor het eerste tot en met het zesde leerjaar.

Van In won met Bingel dan ook al verschillende awards, zoals de prestigieuze International Educational Learning Resources Award op de London Book Fair in 2015. Onlangs werd VAN IN met haar digitale leerplatformen bingel en diddit ook verkozen tot het beste ICT-project van het jaar.

Maak hier melding van een defect of storing

Ja, mijn school heeft interesse in deze actie!

Vul dit formulier vrijblijvend in. Onze experts zullen vervolgens contact met je opnemen met een offerte of plan van aanpak.

Optioneel: Bingel Safezone

U kan kiezen voor een verzekering voor val- en waterschade en diefstal met braak. Hiervoor betaal u per pakket €12,64 per maand (incl. BTW) extra voor de eerste 150 tabletbundels. Daarna betaal je € 13,12 incl. BTW meer.

Optioneel: ICT School Scan

Deze scan neemt de nodige infrastructuur van jouw school onder de loep. Na deze scan zal er door ons een verbeterplan opgesteld worden. (€750 Excl. BTW)

Veelgestelde vragen

Kan ik ook andere Apps op de tablets installeren?

Uiteraard. De tablets worden niet vergrendeld of beperkt. Je kan dus alles doen wat met een standaard Samsung Galaxy Tab A 10.1 mogelijk is.

Kan onze school ook van deze tabletdeal genieten als we Bingel (Raket) niet gebruiken?

JA! Deze tablet deal geldt voor iedere school, ongeacht gebruikte applicaties.

Hoe verlopen de leveringen na bestelling?

Al onze leveringen gebeuren via koerierdiensten (o.a. Bpost, GLS, DHL, DPD, UPS, …). Hiervoor dient er iemand aanwezig te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Indien er tijdens het moment van levering niemand aanwezig is, zal uw bestelling in een centraal depot verzameld worden. U zal een briefje in uw brievenbus vinden met hierop contactgegevens voor de verdere afhandeling van uw bestelling. VanRoey.be stelt zich verantwoordelijk voor eventuele problemen tijdens het transport (transportrisico).

Hoe verlopen de betalingen?

Bingel Raket werkt via een leasing formule. Je betaalt een vast maandelijks bedrag gedurende 3 jaar. Juli en augustus zijn hier uitgesloten zodat we in totaal op 30 maanden komen. De facturatie van deze maandelijkse huur gebeurt via een derde partij die gespecialiseerd is in dergelijke oplossingen.

Wat gebeurt er met de tablets na afloop?

5 maanden voor de ultimo datum krijg je als school een melding met de vraag tot ofwel vervanging van de tablets, ofwel verlenging van de huur. Wij geloven er in dat de toestellen na 3 jaar intensief gebruik best vervangen worden door nieuwere toestellen. Het geeft je als school de kans steeds met nieuwe technologie te werken.

Kan ik de tablets ook gewoon aankopen i.p.v. huren?

Ja, je kan de tablets ook aankopen. We geloven echter sterk in het huren omwille van de snelle technologische evolutie. Na de huurperiode van 3 jaar worden je tablets vervangen door nieuwere modellen waardoor je meteen weer up-to-date bent.

Op welke manier loopt de verzending van de tablets bij defecten?

Na aanmelding in ons systeem en het stellen van de juiste diagnose, krijg je een label toegestuurd. Nadat je de tablet stevig verpakt in een doos, plak je dit label op de doos voor verzending en geef je ons een seintje. We sturen een koerier die het pakje ophaalt en naar onze herstelcentra brengt.

Hoe lang duurt de herstelling van mijn tablet onder garantie?

We streven er naar om dit de volgende werkdag na herstelling rond te hebben. Zo moet je je tablet niet te lang missen.

Doen jullie ook herstellingen buiten garantie?

Ja zeker. Denk hierbij aan val- of waterschade of ongeoorloofd gebruik. Als erkend Samsung business partner kunnen we ook deze herstellingen tot een goed einde brengen. We zorgen uiteraard steeds voor een prijsopgave op voorhand.

Kan ik zelf aanpassingen doen via Samsung Knox op onze tablets?

Vandaag nog niet maar we werken hier hard aan om dit in de nabije toekomst klaar te hebben.

Hoe kan ik jullie bereiken met vragen?

Dit kan verschillende manieren.

Vragen per mail worden de volgende werkdag van een antwoord voorzien. Telefoon en chat nemen we onmiddellijk in behandeling.

Laat u begeleiden door onze experts

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Road To The (Hybrid) Cloud

Gratis Azure Inspiratiesessies

Managed Services

Bekijk het webinar