Werkinstrumenten

Hoe je het ook draait of keert, iedereen heeft een device (toestel) nodig om te kunnen werken. Vandaag de dag wordt er meer en meer de nadruk gelegd op de integratie van ICT in het onderwijs. Tablets en laptops zijn daarom een handig werkinstrument. Ze zijn mobiel, degelijk en beschikken over voldoende mogelijkheden voor het onderwijs.

Hybride

De laatste tijd komen er meer en meer tablets en hybride toestellen op de markt. Deze devices bieden het beste van twee werelden. Enerzijds het gebruiksgemak van een tablet, anderzijds ook de voordelen van een volwaardige PC. Zo’n tablet biedt een laptopervaring. Vaak wordt er getwijfeld aan de kracht, maar in werkelijkheid heeft de gemiddelde gebruiker hier geen boodschap.

Toekomst

Zo bracht onderzoeksbureau IDC de resultaten naar buiten van een onderzoek. Verwacht wordt dat het aantal verkochte tablets steeds blijft groeien. 229,3 Miljoen in 2013 ten opzichte van de 144,5 miljoen tablets die in 2012 verkocht werden is alvast een stijging van maar liefst 58,7%! Mede door deze voorspelling wordt verwacht dat tablets op korte termijn de mobiele pc-markt zullen inhalen. (bron)

Wij willen scholen informeren over hoe om te gaan met tablets. Hoe pak je dit technisch maar ook didactisch aan en welke randvoorwaarden zijn belangrijk? Welke keuzes moet je maken? We weten maar al te goed dat deze beslissingen weloverwogen moeten zijn…

Dell Venue: Drie apparaten in één.

De draagbaarheid van een tablet, de kracht van een Ultrabook™ en het gemak van een desktop.

De ganse lading gedekt.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak

Bram Smets

Bram Smets

tel: +32 (0) 479 700 127

    

Inge De Leijer

Inge de Leijer

tel: +32 (0) 14 470 616

  

Steven Malfroid

Steven Malfroidt

tel: +32 (0) 479 700 144