Ultrakorte Projectieafstand

Met de nieuwe Epson EB-595Wi LW projector en de ultrakorte projectieafstand zijn problemen zoals schaduwvorming en het in de lens kijken, voorgoed van de baan.

Dit type wordt dicht aan de muur bevestigd, net boven het projectievlak. Zo kan je extra grote beelden (tot 254 cm) projecteren. Doordat de projector zo dicht bij de muur bevestigd wordt, loop je nooit meer in beeld. Zelfs wanneer je vlak voor het scherm gaat staan, zal het licht zelden in het gezicht schijnen. Dit alles maakt het veel aangenamer om vlak voor het scherm te staan om te presenteren of les te geven.

Traditioneel

Het intense licht van de projector schijnt in de ogen van de presentator met grote schaduwen op de projectie tot gevolg.

Ultranarrow

Doordat de projector boven het scherm hangt, schijnt het licht niet langer in de ogen, en heeft u geen last van schaduw op de projectie.

Geïntegreerde intecractieve functies

Ontdek de rijke waaier aan features die onze projectoren bieden

Krachtige ingebouwde luidsprekers

De projector beschikt over krachtige ingebouwd luidsprekers van 16W, wat luid genoeg is voor de klasomgeving.

Automatische installatie en kalibratie

Je moet vanaf nu geen stuurprogramma’s of software meer installeren bij het gebruik van deze interactieve projector. Ook het kalibreren gebeurt nu automatisch.

Projectie op een tafel

Het toestel is tevens uitgerust met een functie om te kunnen projecteren op een tafel. Beeld je je de nieuwe interactieve lessen voor je klas al in? Of samen met het team op de architecturale plannen notities nemen?

Gebruik onbenutte ruimte in je klaslokaal

Haal voordeel uit onbenutte plaatsen in het klaslokaal en vorm een normaal whiteboard om tot een interactieve projectiewall. De EB-595Wi LW werkt op nagenoeg elke ondergrond: een platte muur, een whiteboard, zelf op een ‘normaal’ schoolbord geeft dit geen problemen.

Interactiviteit ingebouwd in de projector, niet in een bord

De EB-595Wi projector is alles-in-één. Je hoeft geen apart bord meer aan te kopen, dat daarna gekoppeld moet worden aan een projector. Enkel een projectievlak en twee interactieve pennen of je eigen vingers! Simpel toch?

Grote en brede projectie

3LCD: Levendige en superieure beeldweergave

Beschrijfbaar, uitwisbaar matwit geëmailleerd projectiebord.

Het grondoppervlak is geschikt voor standaard whiteboard stiften, is magnetisch en kan dienen voor projectie. Het is verkrijgbaar in verschillende beeldformaten en in enkel- of meervlaks (met zijflappen) uitvoering voor muurmontage. Een andere mogelijkheid is hoogte verstelbaar bij plaatsing van het bord op een verenmechaniek aan de muur, op kolommen of op een verrijdbaar onderstel.

Schermgrootte tot max. 254cm (diagonaal)

Maximaliseer het interactieve leergebied zonder enige meerprijs. De EB-595Wi LW projector kan beelden tot maximum 254 cm (WXGA resolutie) projecteren. Zo heeft elke student in het klaslokaal een uitstekend zicht op het scherm, ongeacht ze nu vooraan of achteraan in de klas zit.

Beelden van hoge kwaliteit, voor een lage kost!

De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor beelden van hoge kwaliteit met een even hoog rendement van wit en gekleurd licht voor levendige, natuurlijke kleuren en diep zwart, zelfs bij daglicht. Met de HDMI-ingang kunnen high-definition beelden met maximale helderheid worden weergegeven. De bedrijfskosten worden laag gehouden met de lamp met lange levensduur van 4.000 uur of vier jaar in de spaarstand en een filter dat 5.000 uur meegaat.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak

Bram Smets

Bram Smets

tel: +32 (0) 479 700 127

    

Inge De Leijer

Inge de Leijer

tel: +32 (0) 14 470 616

  

Steven Malfroid

Steven Malfroidt

tel: +32 (0) 479 700 144