Een Next-Gen Leersuite voor betere samenwerking

easy

READY – SET – GO

i3LEARNHUB is zo eenvoudig dat iedereen onmiddellijk lessen kan creëren, zelfs zonder training! Een no-nonsense intuïtieve interface die alle multi-touch gebaren gebruikt zoals u ze op de tablet reeds gebruikt.

experience

Gemaakt voor en door leerkrachten

i3LEARNHUB herkent als enige software ter wereld échte werkmiddelen zoals geodriehoeken of meetlatten. Een waar plezier om mee te werken voor zowel leerkracht als leerling!

Bring Your Own device

Gebruik van tablets en smartphones (BYOD)

Altijd en overal uw lessen geven of bijschaven vanop eender welk apparaat dat met het internet verbonden is. Stel interactieve stemrondes op en werk samen met alle apparaten in het klaslokaal.

Meerdere gebruikers tegelijk

Meerdere gebruikers tegelijk

Meerdere studenten kunnen gelijktijdig interacties uitvoeren op het whiteboard. Daarnaast kan het beeld eenvoudig gesplitst worden waardoor verschillende leerlingen gelijktijdig met verschillende werkmiddelen aan de slag kunnen.

Geen installatie vereist

Geen installatie, updates, onderhoud!

i3LEARNHUB hoeft niet geïnstalleerd te worden. Zo kunt u te allen tijde vanop eender welk toestel verder werken aan uw bestaande lessen of ze delen met collega’s of op het online samenwerkingsplatform van de school.

Meer weten?

Contacteer hieronder onze specialisten voor een demonstratie.

MimioStudio

De bekroonde MimioStudio™ software van DYMO/Mimio is de enige software die u nodig hebt om interactieve whiteboardlessen te maken en te geven in uw klas.

MimioStudio beschikt over tal van interactieve hulpmiddelen en intuïtief te gebruiken functies die interactief leren en lesgeven gemakkelijker maken. U hoeft slechts één interactief softwareprogramma aan te leren. Bovendien vraagt dat slechts weinig inspanning omdat de software zo intuïtief is.

Activity Wizard

De ActivityWizard is een nieuwe en unieke functie in MimioStudio 9 waarmee u op een intelligente manier klasactiviteiten kan creëren. Leerkrachten kunnen oefeningen creëren voor bepaalde leeftijdsgroepen en niveau’s, en de oefening automatisch vullen met relevante gegevens uit de kennisdatabank van de ActivityWizard.

De ActivityWizard automatiseert de verschillende stappen in het creatieproces van een lesoefening zodat doeltreffende leermaterialen van hoge kwaliteit kunnen worden aangemaakt in slechts enkele minuten. Lessen krijgen meer betekenis en leerlingen zullen op een boeiende manier de nodige vaardigheden verwerven.

De Activity Wizard

Meer weten?

Contacteer hieronder onze specialisten voor een demonstratie.

Zoveel mogelijkheden…

Gooi pen en papier overboord!

Herkenningstools

Herkennings-
tools

Zet snel en eenvoudig uw handschrift om in getypte tekst en uw schetsen en vormen in perfect geometrische figuren.

Presentatietools

Presentatie-
tools

Breng meer leven in uw interactieve whiteboardlessen door gebruik te maken van tools zoals Spotlight en het Rolgordijn. Ook pagina-overgangen en -animaties liggen binnen handbereik met deze interactieve software

Educatieve Lesinhoud

Educatieve Lesinhoud

Maak gebruik van een breed aanbod van lesinhoud in de MimioStudio Galerie. Veelvuldige inhoud en lessen kunnen worden gedownload en de nieuwe ActivityWizard kan lesoefeningen van hoge kwaliteit creëren in slechts enkele minuten.

Bestanden Importeren

Bestanden Importeren

Importeer rechstreeks bestaande inhoud van verschillende bestandsformaten (inclusief Microsoft Word, PowerPoint, Adobe, Smart, Promethean en IWB) in de MimioStudio software.

Scherm Opname

Scherm opname

Maak een opname van uw scherm om een videocursus te maken of neem een screenshot om aan uw lessen toe te voegen en te gebruiken.

Digitaal Puntenboek

Punten
Geven

Leg de antwoorden van studenten automatisch vast in het MimioStudio Puntenboek en bespaar kostbare tijd die u vroeger nodig had om toetsen manueel te verbeteren.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak