Laadkabinetten voor Tablets/iPads, laptops of chromebooks

Een veilige manier om vele mobiele toestellen gelijktijdig op te laden. Uw klas even voorzien van 20 tablets kan een hele onderneming zijn. Zijn alle tablets aanwezig? Zijn de batterijen opgeladen? Je kan moeilijk met 20 laders heen en weer sleuren, en zo’n stapel tablets dragen is vragen om krassen, valpartijen diefstal of verlies.

Met de laadkabinetten B12i & C30i van Aver beschikt u over

Intelligent laadsysteem

Het laadkabinet evalueert de elektriciteitsnood van individuele toestellen en herverdeelt de voeding naargelang. Zo voorkomt het gevaarlijke situaties van overspanning of hittevorming.

Brede laadgleuven

Van smartphones tot laptops, al uw toestellen passen eenvoudig in het systeem. Op een gebruiksvriendelijke manier sluit u alle toestellen aan. Er is een extra ruimte voorzien om adapters via de achterzijde eenvoudig te plaatsen of verwijderen.

Achter slot en grendel

De laadkabinetten zijn van industriële kwaliteit en duurzaam materiaal gemaakt. Een extra stevig slot verzekert de veiligheid van uw toestellen. Diefstal of vandalisme zijn dus uit den boze.

Statuscheck

Zonder apparaten in te schakelen noch de deur te openen kan u de status van het laadproces in een ogenblik bekijken. Zo kiest u steeds het juiste laadkabinet voor uw klas.

Perfect mobiel

Compact, stevig, mobiel. De laadkabinetten zijn bijzonder wendbaar en bieden bovendien dunctie als extra tafeltje. Bv. handig om een projector of scherm op te plaatsen.

Sluit ze aan elkaar

Op één stopcontact tot 24 toestellen gelijktijdig opladen? Het kan. Sluit 2 kleinere laadkabinetten op elkaar aan, het intelligent laadsysteem zorgt dat er geen overbelasting is.

Aver Logo VectorMeer info over onze oplossingen?

Onze collega’s van het VanRoey.be Team Onderwijs geven je graag meer uitleg, een demonstratie of een gerichte offerte

Voor- en achterzijde van het laadkabinet

(sleep het pijltje heen en weer)

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak