Scholen

Een vaak geviseerd doelwit voor hackers

De verantwoordelijkheid betreffende privacy ten aanzien van uw leerlingen en leerkrachten is bijzonder groot. Stel dat hackers toegang zouden krijgen tot cijfers, medische gegevens of diploma’s? Of een misnoegde leerling beslist een DDoS-aanval te lanceren. Wat zijn dan de gevolgen?
Om zulke scenario’s te vermijden is het als onderwijsinstelling noodzakelijk te investeren in cybersecurity. De jarenlange ervaring in het onderwijs en het Fortinet Platinum partnership maakt VanRoey.be de ideale partij om u hierbij te begeleiden.

“Scholen zijn volop aan het digitaliseren, maar de beveiliging groeit niet altijd mee.”

Bram SmetsSales Manager Onderwijs VanRoey.be

Gelaagde security strategieOnze technologische puzzel

Deze 3 oplossingen achten we voor schoolnetwerken minstens nodig. Ze vormen een klein deel van onze totale gelaagde security strategie.

Gelaagde security strategieOnze technologische puzzel

Deze 3 oplossingen achten we voor schoolnetwerken minstens nodig. Ze vormen een klein deel van onze totale gelaagde security strategie.

VanRoey.be | Onderwijs Security Puzzle

FortiGate

Dankzij de next-generation firewalls is Fortinet uitgegroeid tot marktleider in netwerkbeveiliging. Een klassieke firewall kijkt enkel op poortniveau om in te schatten of data toegelaten is of niet. Een FortiGate werkt gelaagd, waardoor inkomende verkeer uitgebreid geanalyseerd wordt voor het te blokkeren of toe te laten.

FortiClient EMS (Nieuw)

Met FortiClient Enterprise Management Server (EMS) beschikt u over één console om al uw clients, ongeacht het besturingssysteem of ongeacht hun locatie, te gaan managen. Dankzij de koppeling met uw Active Directory rolt u endpoint security uit als kinderspel.

FortiTelemetry

Zonder Network Access Control (NAC) heeft u als beheerder geen controle op de met kabel aangesloten toestellen. Met FortiTelemetry kan u, ongeacht het merk van switchen, in combinatie met een FortiGate een securitypolicy uitrollen.

Speciale voorwaarden
voor scholen

In samenwerking met Fortinet heeft VanRoey.be een exclusief aanbod voor scholen uitgewerkt:

 Onderwijskorting

Onderwijsinstellingen genieten van unieke kortingen op de Fortinet producten.

 Gratis FortiClient EMS

Wij bieden scholen de kans om gratis kennis te maken met FortiClient EMS

  • 30 dagen op proef
  • Licentie voor 10 pc’s
  • Gratis installatie
  • Incl. 1/2u opleiding bij start
Meer weten?

Onze specialisten zullen u contacteren met meer informatie over de beveiligingsoplossingen die uw school of onderwijsinstelling kan beschermen

Layered Security
De drie voorgestelde oplossingen voor het onderwijs zijn slechts een essentieel deel van onze totale security strategie.

Technologieën in
real-time bekijken?

Wilt u meer weten over de security-oplossingen die Fortinet en VanRoey.be u kunnen bieden?

In het VanRoey.be Security Lab krijgt u een unieke kans om live te ervaren hoe cybersecurity aanvallen werken en hoe bovenstaande technologieën hier adequaat op reageren. Geen theoretische PowerPoint-presentatie, maar een real-time demo met praktijkvoorbeelden.

Bezoek ons Security Lab!

Security Lab demo?

Onze specialisten zullen u binnenkort contacteren.

Onze specialisten helpen u graag

Contacteer ons vrijblijvend voor vragen of een afspraak