1250
Bundelprijs Excl. BTW

Tabletbundel 5x Samsung Galaxy Tab-A + Accessoires

Mooie, gebruiksvriendelijke en vooral robuuste tablets met excellente prijs-kwaliteitsverhouding, met de juiste toebehoren en digitale veiligheidsinstellingen. Bovendien is er ook een optie voor een training!

Deze prijzen, specificaties en afbeeldingen zijn onder voorbehoud.

Interesse in deze tabletbundel of de ICT scan?

Onze experts zullen contact met je opnemen met meer informatie en een offerte.

ICT School Scan

VanRoey.be | Onderwijs Tabletbundel
1
Één LEBA NOTEBAG om 5 tablets veilig in op te bergen
2
Één LEBA 5-Port lader
3
Vijf zeer stevige LEBA protector covers voor de Galaxy TAB A 10.1
4
Vijf tablets Samsung Tab A 10.1. Deze tablet is slechts 8.5 mm dik en weegt zelfs minder dan een halve liter water. Met het nieuwe formaat en het dunne, lichte design ligt de Tab A goed in de hand en kan je er urenlang van genieten. Ook de batterij heeft voldoende capaciteit om je leerlingenurenlang te kunnen ondersteunen.
5
5x x Samsung Knox Configure Dynamic. Knox is Samsung’s garantie voor een veilig apparaat. Samsung Knox staat niet alleen voor een zeer veilig platform dat in Samsung apparaten is ingebouwd, maar ook voor een set van oplossingen die dit platform als hefboom gebruiken.

Start met een ICT-scan

Onze ervaring leert ons dat niet alle basisscholen vandaag beschikken over een ICT-netwerk dat performant genoeg is. Met performant bedoelen we snel en veilig genoeg om te kunnen werken met meerdere tablets. Tablets gebruiken vraagt een professionele infrastructuur die er voor zorgt dat alle leerlingen veilig online kunnen gaan.

Overweeg bij de start van dit project daarom zeker een ICT-scan. Deze scan neemt de infrastructuur van jouw school onder de loep en zorgt er voor dat wij een beter beeld krijgen van de huidige situatie. Na deze scan zal er door ons een verbeterplan opgesteld worden met – indien budgettair nodig – de nodige vervolgstappen.

Audit

Security

is uw infrastructuur veilig genoeg? (firewall, anti-virus, anti-spam…)

WI-FI

is uw draadloze verbinding krachtig en stabiel genoeg?

Datalijn

Werkt uw schoolinternet naar behoren? (Telenet, Proximus)

Server & Back-up

Server en backup: worden uw data goed beheerd en opgeslagen?

Kostprijs van deze audit bedraagt € 750 excl. BTW. Dit bedrag omvat het eigenlijke bezoek, de opmaak van een rapport en de bespreking hiervan achteraf.

Het in detail bekijken en uitmeten van de netwerkbekabeling is niet inbegrepen in dit onderzoek. Hiervan weten we dat dit vaak een werk is van enkele dagen. Omwille van organische groei en beperkte documentatie is het meestal zoeken naar een speld in een hooiberg. We werken hier wel samen met een partner die gespecialiseerd is in netwerkbekabeling. Op aanvraag zullen we dan ook graag deze uitdaging aangaan.

Vraag een ICT scan aan

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar