Over VanRoey.be

Trust Digital. Create Wonderful Things

“We are the Trusted Guide to your digital journey, so you can create wonderful things”

Dàt is onze visie

Wij geloven dat de groeistrategie van een bedrijf of organisatie vandaag best ook een digitaal luik heeft. Business, strategie en ICT kunnen niet zonder elkaar.

Beeld u de cruciale processen in uw organisatie even in zonder ICT, zonder digitale en online component… Hoe vindt u vandaag uw nieuwe medewerkers? Hoe verloopt de communicatie en samenwerking binnen uw bedrijf? Hoe vinden uw klanten de weg naar u? Hoe kan u hen een betere dienstverlening bieden? Hoe beschermt u de belangrijkste (digitale) eigendommen van uw organisatie? … ICT is cruciaal en dat heeft u dus best op orde.

Dankzij ICT is het voor uw klanten en relaties veel eenvoudiger om zaken te doen met u. Uw medewerkers gaan aan de slag met gebruiksvriendelijke tools die hun werkplezier en efficiëntie sterk verhogen. Maar achterliggend is er een complexe omgeving met een complex beheer. Dat is de IT paradox.

Hoe houdt u uw systemen continu up and running, zonder uitval? Een storing staat vandaag garant voor technische werkloosheid en een verlies dat al snel oploopt in de tienduizenden euro’s. Hoe laat u uw medewerkers efficiënt (samen)werken, waar ze ook zijn? Hoe optimaliseert u uw online aanwezigheid? Hoe beslist u over investeringen? Hacking is Big Business. Hoe beschermt u uw data? En wat met privacy?

Al 25 jaar lang zijn wij de voorkeur ICT partner van ondernemers, bedrijven, zorginstellingen, scholen en overheden.

Vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Mechelen en Antwerpen bieden wij u doordachte oplossingen in Infrastructuur (Security, Storage & Cloud, Networking & Internet, Clients & Printing, Mobile) en Applications (Dynamics en Office365, Odoo, Sharepoint, Apps & E-commerce). Daarnaast kan u rekenen op een uitgebreid pakket aan diensten zoals Managed Services en Staffing. Voor een aantal markten hebben wij specifieke knowhow en oplossingen uitgewerkt: bouw & immo, haven & logistiek, de zorgsector, overheden, onderwijs, retail & hospitality …

Vertrouwt u er op dat u de juiste stappen richting digitaal gezet heeft?

Wil u deze complexe omgeving volledig zelf opzetten en monitoren? Kan (en wil) u zoveel expertise op uw payroll? Vindt u het OK dat uw eigen IT-afdeling tijd verliest met brandjes blussen en noodprocedures uitvoeren, of durft u hen een strategische rol toekennen? Samen met een externe partner?

Onze oplossingen en dienstverlening zorgen ervoor dat u zich kan concentreren op uw kerntaken en uw bedrijf en klanten kan laten schitteren. U kan het opzetten en het beheer van uw ICT-omgeving toevertrouwen aan VanRoey.be: mét spijkerharde kwaliteitsgaranties en reactietermijnen. Wij zorgen er voor dat u een betrouwbare en succesvolle zakenpartner blijft: wendbaar, snel, veilig en mobiel.

Waarom VanRoey.be?

Strategisch van A tot Z

Wij kunnen u van begin tot einde bijstaan bij elk ICT-project. Vanuit een helicopterview op uw ICT-omgeving. Vertrekkende vanuit uw groeistrategie

Open en transparant

We werken transparant. Wanneer u met ons in zee gaat, weet u waar u aan begint en wat u dit gaat kosten.

Eerlijk en beredeneerd

Wij zien de grote lijnen, maar staan tegelijkertijd met beide voeten op de grond. De juiste oplossingen, klaar voor de toekomst.

Maximaal gecertificeerd

Wij zijn hoogst gecertificeerd voor onze doordacht geselecteerde topmerken: Microsoft, Fortinet, HP, Hewlett Packard Enterprise, Aruba, Veeam, Symantec, Telenet, Ruckus… We zijn gepassioneerd door de merken die we volgen, en kennen ze door en door. Onze mensen zijn experts, elk in hun vakgebied

For the long run

We zijn op ons best wanneer we een lange termijnrelatie met u aangaan. Dan kennen we uw omgeving, kunnen ze goed beheersen en liefst ook monitoren. Dan kunnen we strategisch en proactief werken en kunnen we problemen voorkomen, zoals storingen of een cyberaanval

Bereikbaar

In Turnhout en Geel bevinden zich twee belevings- en servicepunten waar bezoekers persoonlijk advies krijgen rond mobiel en veilig (samen)werken en personal devices (smartphones, laptops, tablets, pinters …). In Mechelen is een servicepunt. Webstore.be is de webshop van VanRoey.be met een portfolio van met zorg gekozen hard- en software oplossingen en een uitmuntende logistiek.

Prijzenkast

Ieder bedrijf kan verkondigen dat ze de beste zijn. VanRoey.be heeft -naast vele succesverhalen– door de jaren heen tal van Vlaamse awards en eretitels verzameld die onze kwaliteit, degelijkheid, service en andere aspecten bevestigen. Daarnaast beschikken we ook over een indrukwekkende lijst partnerships met de belangrijkste spelers in de sector!

  • VEEAM
    (6 maart) Partner Awards: Customer Choice Award, (Derde jaar op rij!)

VOKA Nominatie ‘Excellente onderneming’ Arrondissement Kempen

Finalist “De Energiekampioen”

2010 – Interact/Ingram Micro Reseller Awards: Best Market Development

2008 – Genomineerde UNIZO KMO Laureaat

2008 – Interact/Ingram Micro Reseller Awards: Best Marketing

2008 – QCom HP preferred partner of the year: SMB & Small office customers

2007 – VOKA – Prijs Ondernemen

2007 – QCom HP preferred partner of the year:SMB & Small office channel

2006 – Interact/Ingram Micro Reseller Awards: Best new partner

2002 – Finalist VOKA Zelfstandige van het jaar

2002 – Zelfstandige Ondernemer van het jaar LVZ Arrondissement Turnhout

Over VanRoey.be & Van Roey ICT Group

Trust Digital.
Create Wonderful Things

Business, strategie en ICT. Hand in hand.

Geschiedenis &
Van Roey ICT Group

Logiqstar, Sirvo & Senzyx al leren kennen?

Duurzaam, betrokken
gezond & sportief

We staan in de wereld. Ontdek ons MVO beleid.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar