Part-time Administratief en Commercieel Kassabediende (tijdelijk) M/V

Webstore is een jong dynamisch ICT bedrijf met  een gerenommeerde waarde in de sector en vestigingen Turnhout, Geel en Mechelen. Webstore is gespecialiseerd in devices voor bedrijven, professionals en particulieren en is als onderdeel van de Van Roey ICT Group  uitgegroeid tot één van de grotere informaticaspecialisten in België. Bij Webstore staan zowel klant als medewerker centraal. Er wordt werkelijk ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van elk teamlid. De klanten kunnen zowel fysiek in onze shops terecht voor persoonlijk advies alsook via onze gebruiksvriendelijke online webshop. Door onze gestage groei zijn we op zoek naar een “Part-time Administratief en Commercieel Kassabediende” voor onze vestiging te TURNHOUT om ons Webstore-team te versterken.

Taakomschrijving

Als administratief en commercieel kassabediende ben jij het visitekaartje van onze shop. Je begroet de klanten met een glimlach en draagt door jouw enthousiasme bij aan een aangename sfeer. Je geeft klanten extra toelichtingen bij hun aankoop en verwerkt de betaling via de correcte betalingswijze in ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics Navision). Je verstrekt klanten het juiste betalings- en garantiebewijs. Je verwerkt aankoopbons, maakt facturen en creditnota’s. Gedurende het hele proces communiceer je open, eerlijk en diplomatisch met de klant en behoud je ten alle tijden de rust. Ook in moeilijke omstandigheden ben je een toonbeeld van professionaliteit. Je opent de kassa en/of sluit ze af waardoor je verantwoordelijk bent voor een correct kassasaldo. Tussen de klanten door verzorg je de post, sta je in voor de bestelling van broodjes, organiseer je het klassement van de boekhouding en neem je andere administratieve taken op. Je rapporteert aan de Shopmanager en werkt nauw samen met het back-office-team.

Je profiel

Je bent bewust op zoek naar een part-time job (27.5 tot 35.5u/week) waarin je flexibel ingesteld bent.

Je werkt van maandag tem vrijdag in de even weken van 8u45 tot 13u45 en de oneven weken van 13u30 tot 18u30. Op zaterdag werk je volgens een planning één tot twee keer per maand van 9u30 tot 18u.

Je weet je focus, controle én klantvriendelijkheid te behouden in zeer drukke omstandigheden. Je bent zeer communicatief en weet je steeds professioneel en met de nodige empathie uit te drukken.

Je hebt boekhoudkundig inzicht , kan goed overweg met cijfers en bent zeer computervaardig.

Indien je reeds ervaring hebt met Microsoft Dynamics (Navision) is dit een zeer groot pluspunt.

Je bent bij voorkeur op zoek naar een tijdelijke job van minimum 5 maanden.

We bieden je

  • Webstore.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij Webstore de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis.
  • Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract.
  • Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Solliciteer Nu!