Op vrijdag 6 juli gingen Marc Herremans en Pat Van Roey samen handbiken in en rond Turnhout. Marc is oprichter van de vzw To Walk Again, die haar 15de verjaardag viert,  en Pat is General Manager van de Van Roey ICT Group. Aanleiding? VanRoey.be bestaat 25 jaar en daarom gaan 25 medewerkers tijdens de Run To Walk Again 7 marathons lopen, fietsen én handbiken. Het doel is geld inzamelen voor de vzw, onder andere via de Quiz To Walk Again. Reden genoeg voor Marc en Pat om dit initiatief in de kijker te zetten.

Ook Wouter Torfs, Gert Verhulst, Hans Bourlon, Wout Van Aert, Patrick Van Gompel en tal van andere BV’s steunen de actie.

Quiz To Walk Again

VanRoey.be viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Daarom gaan 25 medewerkers op 22 en 23 september samen 7 marathons lopen, fietsen én handbiken ten voordele van To Walk Again. Doel is € 5.000 te verzamelen voor deze vzw die zich inzet voor sport en beweging voor mensen met een fysieke beperking, met een minimaal gebruik van een rolstoel.

Alle medewerkers zetten hun schouders mee onder het initiatief. Hoogtepunt van de actie is de Quiz To Walk Again op vrijdag 7 september in de Sint Jozef School te Geel (Kogeka).

Marc Herremans: “Toen ik hoorde van dit initiatief van één van onze partners was ik meteen enthousiast. Een originele manier om iedereen bij To Walk Again te betrekken, niet alleen de sportievelingen, al mag ik hopen dat er ook wat sportvragen tussen zitten (lacht)!”

Pat Van Roey: “Bleek dat wij niet alleen veel sporters aan boord hebben, maar ook heel wat quizzers. Een super idee van hen om zelf een quiz op te zetten voor onze klanten, leveranciers én de fans van To Walk Again. Ze hebben me gegarandeerd dat de quizvragen heel divers en voor iedereen toegankelijk zullen zijn. Je moet dus geen schrik hebben om vragen te krijgen over de nieuwe Fortigate, Microsoft Azure of HPE Simplivity, hoe boeiend wij dat zelf ook vinden. Fun staat centraal.”

De vragen worden de avond zelf niet enkel door de mensen van To Walk Again en VanRoey.be gesteld, maar ook door BV’s zoals Wout Van Aert, Marc Herremans, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Wouter Torfs en Patrick Van Gompel.