PHP Developer M/V​

VanRoey.be Staffing, een onderdeel van de Van Roey ICT Group, is gespecialiseerd in de rekrutering van ICT Professionals. Bij ons kan je terecht als je je ICT-carrière een flinke duw in de rug wil geven. We bieden je een waaier van jobs en opdrachten aan bij talrijke bedrijven over heel Vlaanderen. Wij  luisteren naar je verwachtingen, geven je loopbaanadvies en stippelen samen je carrière uit. Je kan ervoor kiezen om via ons (verschillende) opdrachten uit te voeren bij onze klanten of we gaan voor jou op zoek naar een vaste interne positie bij een van onze klanten in jouw regio.

Momenteel zoeken we voor een van onze klanten in de regio Zaventem een PHP Developer om rechtstreeks in dienst te gaan.

Taakomschrijving

Als interne PHP developer werk je mee aan de verschillende legacy (web)systemen van onze klant. Je automatiseert IT & business processen in moderne, web-based applicaties en je schrijft mee aan een omgeving waarin verschillende systemen met mekaar geïntegreerd communiceren. Je maakt deel uit van een team van zowel front- als back-end developers.

Je profiel

  • Je hebt een bachelordiploma ICT op zak of hebt gelijkwaardige ervaring opgedaan
  • Je bent vertrouwd met PHP development
  • Ervaring met PHP frameworks als Symfony, Zend of Laravel is een grote plus
  • Je hebt kennis van SQL en bij voorkeur ook NoSQL

We bieden je

VanRoey.be Staffing biedt jou een boeiende job bij een groeiende speler in de telecom. Ons intern HR team staat garant voor een persoonlijke opvolging, professionele coaching en opvolging tijdens de hele sollicitatieprocedure. We verzorgen een grondig screening en zorgen dat je perfect voorbereid op gesprek kan gaan bij onze klant. Ook na je opstart houden we de vinger aan de pols en blijven we je opvolgen totdat je volledig up & running bent.

Solliciteer Nu!

Uw naam*

Uw voornaam*

Uw e-mail*

GSM / Tel*

Voor welke functie(s) wenst u te solliciteren?*

Uw CV uploaden*

Geef hier op een heldere manier je motivatie voor je sollicitatie weer:

Waarom werken bij VanRoey.be?

Uitmuntende service en kwaliteit kunnen we enkel bieden omdat onze mensen dit ook ervaren én uitstralen. Zin om te werken met fijne mensen, de nieuwste technologieën & topklanten? VanRoey.be is een boeiend en bloeiend groeibedrijf! Wil jij jouw tanden in technische materie zetten? Solliciteer dan vandaag nog en kom terecht in een leerrijke en boeiende omgeving.

Ben je gedreven en zoek je een vaste job of een freelance opdracht die je uitdaagt en waarin je jezelf kan ontwikkelen? We geven je carrière een flinke duw in de rug en bieden je een waaier van jobs en opdrachten bij talrijke klanten in jouw regio. Bij ons krijg je loopbaanadvies en ruime opleidingskansen. We luisteren naar jouw verwachtingen en stippelen samen je carrière uit.

Bel ons gerust even op of stuur ons een bericht

Onze HR professionals staan voor u klaar

Inne Loos

Inne Loos

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Katrien Vanherck

Katrien Vanherck

tel: +32 (0) 14 470 642

  

Kenny Van Eycken

Kenny Van Eycken

tel: +32 (0) 499 69 85 13