Bij een klant, via staffing

Development Consultant

Als Development Consultant bij onze klant in Antwerpen zal je de modules van onze ERP-oplossing (modules financiën en administratie, verkoop, inkoop, relatiebeheer, projectbeheer, beperkte voorraadbeheer) implementeren.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Front End Developer

Als Front End Developer sta je in voor het technische luik bij de implementatie van een digitaliseringsproject bij onze klant in de Kempen.

Meeting | VanRoey.be

Allround System Engineer

Als Allround System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in regio Kempen. Je biedt ondersteuning in het dagelijkse beheer van de ICT-infrastructuur.

Senior Systeembeheerder

Als Senior System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Antwerpen. Je biedt ondersteuning in het dagelijkse beheer van de ICT-infrastructuur.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Support Engineer

Als Support Engineer draai je mee op de interne IT-afdeling van onze klant in regio Turnhout.

IT Coördinator

Als IT Coördinator leid je de IT afdeling van onze klant in goede banen. Zo ben je van A-Z mee verantwoordelijk voor het aansturen, plannen en coördineren van deze afdeling.

Support Engineer

Als Support Engineer draai je mee op de interne IT-afdeling van onze klant in regio Sint-Truiden.

IT Support Lead – 3rd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout kijken wij uit naar IT Support Lead die de verantwoordelijkheid neemt over de derdelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Support Engineer

Als Support Engineer draai je mee op de interne IT-afdeling van onze klant in regio Zwijndrecht.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

App Developer

Als App Developer werk je aan diverse projecten bij onze klant in regio Geel. Je ontwikkelt applicaties voor een optimalisatie van interne toepassingen.

System Engineer

Als System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van één van onze klanten.

IT Manager

Als IT Manager bouw je mee aan de interne IT-afdeling van onze klant in regio Turnhout. Je werkt zowel op strategisch als operationeel niveau.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

Junior System Engineer

Als Junior System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in regio Turnhout.

ERP Applicatiebeheerder

Als ERP Applicatiebeheerder word je vast ingeschakeld bij onze klant in Geel en ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het ERP systeem en de bijhorende applicaties.

Business Process Owner

Als Business Process Owner draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Turnhout en werk je actief mee aan nieuwe ontwikkelingen.

System Administrator

Als System Administrator draai je mee op de interne IT afdeling bij een van onze klant in Geel.

Jorn presentateert de Surface Hub 2

Project Engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse RFID-hardware projecten vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing.

Onze Oplossingen

ESG