Plaats Tewerkstelling: Bij een klant, via staffing

Development Consultant

Als Development Consultant bij onze klant in Antwerpen zal je de modules van onze ERP-oplossing (modules financiën en administratie, verkoop, inkoop, relatiebeheer, projectbeheer, beperkte voorraadbeheer) implementeren.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Front End Developer

Als Front End Developer sta je in voor het technische luik bij de implementatie van een digitaliseringsproject bij onze klant in de Kempen.

Meeting | VanRoey.be

Allround System Engineer

Als Allround System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in regio Kempen. Je biedt ondersteuning in het dagelijkse beheer van de ICT-infrastructuur.

Senior Systeembeheerder

Als Senior System Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Antwerpen. Je biedt ondersteuning in het dagelijkse beheer van de ICT-infrastructuur.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Application Support Engineer

Als Application Support Engineer sta je in voor het beheer en de gebruikersondersteuning van verschillende applicaties.

IT Coördinator

Als IT Coördinator leid je de IT afdeling van onze klant in goede banen. Zo ben je van A-Z mee verantwoordelijk voor het aansturen, plannen en coördineren van deze afdeling.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

IT Medewerker

Als IT Medewerker draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Noord-Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de systemen. Hiernaast neem je ook de support voor jouw rekening.

IT Support Lead – 3rd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout kijken wij uit naar IT Support Lead die de verantwoordelijkheid neemt over de derdelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Support Engineer – 2nd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout, zijn wij op zoek naar een Support Engineer die verantwoordelijk is voor de tweedelijns ondersteuning van eindgebruikers.

laptop mails pen touchscreen lifeatvanroey

App Developer

Als App Developer werk je aan diverse projecten bij onze klant in regio Geel. Je ontwikkelt applicaties voor een optimalisatie van interne toepassingen.

Support Engineer

Als Support Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Beerse. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle eindgebruikers mbt ICT.

CRM laptop jordi lifeatvanroey

Senior Support Engineer

Als Senior Support Engineer draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Brussel en neemt de support voor jou rekening.

Jorn presentateert de Surface Hub 2

Project Engineer

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de opvolging van diverse RFID-hardware projecten vanaf ontwerp tot en met de implementatie en de oplevering van de oplossing.

Systeembeheerder

Als Systeembeheerder draai je mee op de interne IT afdeling van onze klant in Brussel.

Of bezoek webstore.be om producten te vinden en te bestellen