Plaats Tewerkstelling: Bij een klant, via staffing

IT Coördinator

Als IT Coördinator leid je de IT afdeling van onze klant in goede banen. Zo ben je van A-Z mee verantwoordelijk voor het aansturen, plannen en coördineren van deze afdeling.

Wouter controleert Infrastructuur binnen managed services

IT Medewerker

Als IT Medewerker draai je mee op de interne IT afdeling van ons klant in Noord-Antwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de systemen. Hiernaast neem je ook de 2nd en 3th line support voor jouw rekening.

IT Support Lead – 3rd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout kijken wij uit naar IT Support Lead die de verantwoordelijkheid neemt over de derdelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Support Engineer – 2nd line

Voor onze klant in de regio van Turnhout, zijn wij op zoek naar een Support Engineer die verantwoordelijk is voor de tweedelijns ondersteuning van eindgebruikers.

Nicolas Mertens | VanRoey.be

System Engineer – Staffing

Als System Engineer word je ingeschakeld bij onze klanten om hen te ondersteunen met het dagelijkse beheer van hun ICT-infrastructuur. Je draait mee in het serverteam van onze klant als 3rd line engineer. Je lost mee technische problemen op en zorgt voor een proactieve monitoring van de systemen