Gisteren reikte Etion in het Paterspand voor de elfde keer op rij de Kempenaar 2017 uit. Een award voor een Kempens bedrijf dat  “op een unieke manier en op lange termijn de Kempen mee op de kaart zet, bijdraagt tot de verdere bloei van de regio en dit doet binnen een geëngageerde visie op ondernemen”.

Van Roey ICT Group was,  dankzij de dagelijkse inzet van zijn fantastische en innoverende team,  één van de drie genomineerden. Bedankt om massaal voor ons te stemmen!

We haalden het uiteindelijke net niet, maar wat een eer om het podium te mogen delen met Catering Bevers en de winnaar Amival. Wij willen hierbij Jan Boeckx en zijn team van harte proficiat wensen. Dit Turnhoutse maatwerkbedrijf trekt al van bij haar start in 1964 de ‘menselijke kaart’, zet expliciet in op duurzaamheid en bekleedt zo een voortrekkersrol binnen haar sector en ver daarbuiten.

Amival mag terecht het indrukwekkende rijtje van trotse winnaars zoals Dienstenthuis, Vanhout, Cartamundi en de Veiling van Hoogstraten aanvullen.

 

Meer info op madeinkempen.be