VanRoey.be heeft in 2015 een raamcontract voor vier jaar gesloten met de vzw Smals voor de levering van o.a. Fortinet Security oplossingen. Smals begeleidt e-govprojecten en zorgt voor gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen, in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. Overheidsinstellingen die lid zijn van Smals, of van de vzw e-Gov kunnen tegen dezelfde voorwaarden een bestelling plaatsen, zonder nood aan een aparte overheidsopdracht. Voor cyberbeveiliging hebben deze instellingen de keuze uit de volledige Fortinet security portfolio. 

VanRoey.be is leverancier van (o.a.) security-oplossingen voor Smals (overheidsinstellingen) en bedrijven.

Stel uw security op punt

Transparantie & de beste marktprijzen

Fortinet belooft Smals en VanRoey.be de allerbeste prijzen die op de Belgische markt beschikbaar zijn. Wanneer u inschrijft op het raamcontract, krijgt u toegang tot deze prijzen. Investeren in cybersecurity is broodnodig en op deze manier eenvoudiger dan ooit. Bovendien kunt u rekenen op de expertise van VanRoey.be, We zijn hoogst gecertificeerde Forinet Partner van BeLux (Platinum + Partner of Excellence) en hebben meer dan 20 jaar ervaring bij ontelbare organisaties, groot en klein.

Schaalvoordeel & Cybersecurity

Smals creëert via deze raamovereenkomst schaalvoordeel bij overheidsdiensten die de meest adequate securityoplossingen willen implementeren. Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk security oplossingen en is marktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet biedt een brede en performante bescherming tegen de meest recente en dynamische cyberaanvallen én vereenvoudigt de IT infrastructuur.

Fortinet Platinum partner | VanRoey.be

Leverancier van netwerk security appliances & marktleider in unified threat management (UTM).

De kracht van Fortinet zit in het ecosysteem dat Fortinet heeft uitgebouwd. Met dit ecosysteem beveiligt u het ganse netwerk van A tot Z terwijl u tegelijkertijd uw infrastructuur vereenvoudigt. 

Firewalls

Leider in het ‘magic quadrant’ van Gartner sinds ‘08. Hun zelf ontwikkelde processoren (ASIC technologie) maakt dat Fortinet steeds de hoogste snelheden in de markt haalt.

Reverse Proxy

Ook voor beveiliging van websites heeft Fortinet de nodige apparatuur: De FortiWeb en Forti-ADC bieden waar voor uw geld: met een minimum aan budget krijgt u een hoge laag van beveiliging.

Client Protection

Fortinet biedt state of the art antivirus en malwarebeveiliging. De policies die u afdwingt op kantoor reiken ook door bij gebruik op externe locaties.

Access Points

De hoogste laag van beveiliging voor uw draadloze netwerk met FortiAP. Deze Fortigate fungeert als wireless controller op uw firewall. AC technologie garandeert maximale performantie.

DDOS Bescherming

Voor grote publieke websites is het een absolute must om zich met de FortiDDOS appliance voor Dynamic IP aanvallen af te schermen.

Multifactor Authentication

Het wachtwoord is dood. Complexe wacht-woorden zijn niet eenvoudig af te dwingen. Met een token krijgen de systemen eenvoudig een aanzienlijk sterkere beveiliging.

Sandboxing

Sommige bedreigingen worden nog niet herkend door firewalls of antivirussoftware. Sandbox-toestellen laten nieuwe bedreigingen los in een afgesloten, gecontroleerde omgeving.

Rapportage

De FortiAnalyzer appliance logt, analyseert, visualiseert en rapporteert bedreigingen en gebruikersgedrag op het netwerk. Met extreem lange retentie-periode!

Uniform Beheer

Met de FortiManager behoudt u het overzicht over het ecosysteem van Fortinet: Één uniform veiligheidsbeleid voor alle toestellen vanaf één console. Eenvoud troef.

 De kracht van Fortinet zit in het ecosysteem

Het beveiligt uw netwerk van A tot Z, tegelijkertijd vereenvoudigt uw infrastructuur. Fortinet-oplossingen zijn perfect in staat oplossingen van andere merken te vervangen:

FortiGate

 • Vervangt o.a. Juniper, Checkpoint, Palo Alto, Barracuda, Sophos…
 • Proxy-oplossingen bluecoat/websense…

FortiDDOS

 • Vervangt o.a. Arbor

FortiSandbox

 • Vervangt o.a. Fire Eye

FortiToken

 • Vervangt o.a. RSA en Vasco

FortiClient

 • Vervangt o.a. Symantec, Mcafee, Trendmicro…

Fortiweb/FortiADC

 • Vervangt o.a. F5, Citrix Netscaler, A10…

FortiAP

 • Vervangt o.a. HP, Cisco, Aruba, Aerohive, Ruckus…

FortiAnalyzer

 • Vervangt o.a. Syslog

FortiMail

 • Vervangt o.a. Cisco Ironport, Barracuda …

Meer info & contactgegevens

Neem contact op met onze experts of die van Smals. Zij zullen u alle nodige informatie bezorgen en de werkwijze duidelijk maken.

VanRoey.be-Logo

VanRoey.be Fortinet Platinum Partner

VanRoey.be
Fortinet-partner van het eerste uur

Het team van Fortinet Certified Network Security Professionals van VanRoey.be introduceerde het laatste decennium heel wat Fortinet-oplossingen in België. Zo realiseerden VanRoey.be prachtige projecten bij o.a. De Lijn, Immoweb, Fluxys, Van Lanschot Bankiers, Bobbejaanland en AZ Turnhout.

Dit raamcontract met Smals is een erkenning van de cybersecurity & Fortinet knowhow die VanRoey.be het laatste decennium opbouwde. VanRoey.be versterkt hiermee haar positie als strategische security & ICT-partner van Belgische ondernemingen, overheden, scholen en zorginstellingen.

Vraag ons advies

Smals-Logo

Contacteer Smals

+32 2 787 59 41
+32 2 511 12 42 (fax)
csc@smals.be

SMALS
ICT-hofleverancier voor de overheid

Smals begeleidt e-governmentprocten en zorgt voor de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen, voornamelijk in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. Het bundelen van aankopen in een zogenaamde ‘opdrachtencentrale’ zorgt voor aantrekkelijke, marktconforme prijzen met een minimum aan administratieve overlast voor de overheid en de private sector. Smals zorgt ook voor software-ontwikkeling, infrastructuurbeheer en detachering en staat al ruim 75 jaar mee aan de spits van e-government in België.

Smals ondersteunt en begeleidt de instellingen op hun vragen rond informatiebeheer zodat zij aan personeel en gebruikers een effectieve en efficiënte dienstverlening kunnen verstrekken.

“Samen ICT-behoeften realiseren door beheer te optimaliseren en te besparen”

De gezamenlijke aankoop van hardware, software en ICT-diensten zijn een belangrijk onderdeel van de werking van Smals. De organisatie kwalificeert zich hierbij, net als de aangesloten instellingen, als aanbestedende overheid. De overheidsopdrachtenwetgeving is dus van toepassing wanneer Smals beroep doet op de private ICT-markt.

Daartoe wil Smals

 • De beste kwaliteit-prijsverhouding en transparantie garanderen aan haar leden.
 • Vernieuwende ideeën naar klanten/leden brengen en realiseren.
 • Een stabiele partner zijn voor bestaande en nieuwe toepassingen.
 • Optimale kwaliteit nastreven, in overeenstemming met de engagementen die aangegaan worden tegenover haar klanten/leden, binnen de toegekende termijnen, en tegen de beste prijzen op de markt.
 • Proactief diensten aanbieden die perfect inspelen op behoeften van haar leden.
 • Uitblinken in realiseren van gemeenschappelijke diensten en integratie diensten tussen haar leden.

Laat u begeleiden door onze experts

of blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hybrid-IT

Uw organisatie in de hoogste versnelling

Security Strategie

Ontvang een voorstel op maat van uw organisatie

Managed Services

Bekijk het webinar